Podporujte imunitu dětí hravě - s vitaminy The Simpsons s novými dárky!

11. 11. 2016

Těžko narazíte na někoho, kdo by neznal Simpsonovi, a kdo by je neměl rád. To samé platí i pro dětské multivitaminy vyráběné ve VITARu, které upoutají právě populární žlutou rodinkou na obale. Děti je milují díky jejich vynikající chuti, zároveň jim samozřejmě pomáhají a také pobaví – nově i dárky v podobě svítícího budíku a pružiny. Dárková balení seženete v lékárnách, nebo na našem eshopu www.nasevitaminy.cz.

Hravé a originální novinky navazují na úspěšné balení dětských multivitaminů The Simpsons v originálních kufřících. Ty vtrhly na lékárenský trh loni na podzim a okamžitě si získaly děti i jejich rodiče. A tak přicházíme s další inovací a novými dárky, které zpříjemní letošní podzim a nabízejí i možnost krásného vánočního dárku!

Vitaminové želatinky se svítící pružinou

Vitaminy na každý den pro malé i velké, navíc ve velmi oblíbené formě želatinek, nabízí The Simpsons Multivitamin želé s Bartem Simpsonem na obale. I ten by určitě ocenil pět vynikajících ovocných příchutí a devět vitaminů s jodem, zinkem a extraktem ze šípku v každém želé. Tenhle mix totiž poskytuje dětskému organizmu potřebné látky k jeho správnému vývoji a fungování: Vitaminy B, C a E se podílejí na funkci imunitního systému, přispívají k ochraně buněk před volnými radikály i snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamin D3 a zinek se zase podílejí na růstu a vývinu kostí u dětí, mají vliv také na stav zubů a přispívají ke vstřebávání vápníku nebo funkci imunitního systému.

A protože si děti rády hrají, určitě spolu s Bartem ocení i nový dárek – svítící pružinu, se kterou si užijí spoustu zábavy!

Mix vitaminů se svítícím budíkem

Předností The Simpsons Multivitamin + kolostrum s Lízou je obsažené kolostrum neboli mlezivo. Jde o takzvané prvotní mléko, které je první potravou novorozence. Dodává mu vitaminy, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, růstové faktory a protilátky, čímž stimuluje jeho imunitu. K podpoře imunity slouží také obsažené vitaminy skupiny B a vitamin C. Prospěšné je i obohacení přípravku o vitamin D3, který je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí.

A protože Lisa s Bartem patří k sobě, oba multivitaminy The Simpsons jsou zabaleny v dárkovém balení společně. Navíc s originálním svítícím budíkem, ze kterého budou mít děti radost. Na výběr je varianta pro holky s Lízou i pro kluky s Bartem!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem