Známe VITAR produkt roku 2016!

5. 4. 2017

Vítězem naší ankety o nejoblíbenější produkt loňského roku je MaxiVita Magnézium 400 mg ve stick packu, praktických jednorázových sáčcích umožňujících pohodlné dávkování a rychlý nástup účinku. Stejnou formu má i druhý v pořadí, Revital Vitamin C 320 mg. Bronzová příčka patří oblíbenému pitíčku Capri-Sonne s pomerančovou příchutí. O tomto pořadí rozhodlo více než 220 hlasujících na našem Facebooku.

Anketa probíhala od 10. do 31. března a svůj hlas pro jednoho až tři favority mohl vložit kdokoli. Vybírat bylo možné ze 13 TOP produktů, které uspěly v prvním kole hlasování, o které se postarali zaměstnanci VITARu. Na stupně vítězů se symbolicky probojovaly produkty, které jsou k dostání výhradně v obchodních sítích a drogeriích (MaxiVita Magnézium 400 mg), v lékárnách (Revital Vitamin C 320 mg), ale i na obou prodejních místech zároveň (Capri-Sonne Orange). Všechny produkty VITARu pak samozřejmě najdete pohromadě na našem eshopu www.nasevitaminy.cz.

TOP 3 produkty roku 2016:

MaxiVita Magnézium 400 mg (stick pack)

Obsahuje vyšší dávku hořčíku, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů a nervové soustavy. Obsažený vitamin C  je potřebný pro tvorbu kolagenu a významně se podílí na funkci imunitního systému, vitaminy skupiny B zase přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, správnému energetickému metabolizmu a k normální činnosti srdce.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Revital Vitamin C 320 mg (stick pack)

Obsahuje přírodní komplex vitaminu C a zinek. Vitamin C je významný antioxidant, který výrazně zasahuje do řady životních pochodů. Je potřebný pro tvorbu kolagenu, který působí podpůrně ve tkáních lidského těla a významně se podílí na funkci imunitního systému, stejně jako obsažený zinek. Ten působí příznivě také na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů. 

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Capri-Sonne Orange

Vítězná příchuť oblíbeného pitíčka, které nabízí zábavu a osvěžení. Capri-Sonne se postará o pitný režim nejen dětí, ale i dospělých, a to bez chemických konzervantů, syntetických barviv a umělých aromat. Naopak nechybí výborná chuť, ovocná složka a originální obal.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Konečné pořadí ankety VITAR produkt roku 2016:

1. MaxiVita Magnézium 400 mg (stick pack)
2. Revital Vitamin C 320 mg (stick pack)
3. Capri-Sonne Orange 0,2 l
4.-5. Revitalon Forte
4.-5. Energit Pro řidiče
6. The Simpsons Omega 3
7. MaxiVita Herbal Bylinný sirup Posílení imunity
8. MaxiVita Proteinová tyčinka (madle, čokoláda)
9. eMVe Magnézium + B6 (samostatný blistr)
10. Vitar Hořčík 375 mg duo pack se sportovní lahví
11. Predator Repelent Forte
12. Vyprošťovák (šumivé tablety)
13. Irbis Sukralóza

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem