Maxi Vita Bylinné elixíry: posilujte imunitu s přírodními extrakty a vitaminy

16. 1. 2023

Podzim a zima jsou nejnáročnějším obdobím pro naši obranyschopnost a nápor na imunitní systém je mnohem větší než v jiných měsících. Proto je třeba imunitu posilovat. My pro vás máme velmi příjemnou a chutnou možnost jak na to, založenou na přírodních extraktech – Maxi Vita Bylinné elixíry.

Určitě dobře víte, že bylinky mají obrovskou schopnost lidem pomáhat. Jenže v dnešní uspěchané době už málokdo z nás ví, k čemu které jsou. A nebo nemáme čas a prostor je pěstovat ve velkém a ještě k tomu zpracovávat tak, aby nám vydržely a pomáhaly i v zimě. Právě toto období přitom patří k nejrizikovějším, s největším výskytem virů a bakterií. Proto existují i naše doplňky stravy s bylinnými extrakty.

Bylinné elixíry – síla přírody

Perfektní volbou jsou Maxi Vita Bylinné elixíry, které nabízejí devět pečlivě namíchaných receptur vycházejících z lidového léčitelství. Na výběr tak máte doplňky na kašel pro dospělé i děti (Kašlík) s přírodními extrakty z lípy, divizny, jitrocele nebo mateřídoušky. Sáhnout můžete i po Bylinném elixíru průduškovém, s rakytníkem, brusinkami nebo s mixem extraktů a vitaminů pro posílení imunity.

Výhodou bylinných extraktů je jasně deklarovaný obsah účinných látek. Ty se totiž v samotných bylinkách či výluhu z nich mohou vyskytovat v různé míře, záleží na místě pěstování, půdě, počasí době a způsobu sklizně a podobně. Standardizované extrakty oproti tomu mají účinné látky vždy stejně. I v tom tedy tkví síla Maxi Vita Bylinných elixírů obohacených i vitaminy a minerálními látkami.

Čím posílit imunitu?

Právě vitaminy a minerální látky také posilují náš imunitní systém. Z vitaminů jsou to především ty s označením B, C a D, z minerálních látek pak zejména zinek. Právě kombinace vitaminu C a zinku je velmi oblíbená a v našich doplňcích stravy na imunitu ji najdete v různých formách i s přídavkem dalších účinných látek, které váš organizmus během zimy rozhodně ocení.

Z jakých Bylinných elixírů můžete vybírat?

MaxiVita Elixír NaKašelNaKašel

Obsahuje: extrakt z lípy a divizny + vitamin C

Obsažené bylinné extrakty mají příznivý vliv na horní cesty dýchací a mohou pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím v období chřipek a nachlazení.

V lidovém léčitelství se tyto bylinky používají jako podpora při rýmě, kašli a nachlazení. Napomáhají tišit dráždění v krku a mohou pomoci ke zmírnění chrapotu a škrábání v krku.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Elixír Posílení imunityPosílení imunity

Obsahuje: extrakty z plicníku lékařského, echinacey + vitaminy B, C a E

Obsažené bylinné extrakty pozitivně přispívají ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. Je vhodné je užívat na podporu přirozené obranyschopnosti organizmu, zejména v období chřipek a nachlazení.

V lidovém léčitelství jsou tyto bylinky používány při zánětu průdušek a k usnadnění odkašlávání. Zklidňují podrážděnou sliznici dýchacích cest, zmírňují dráždění ke kašli.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír PrůduškovýPrůduškový

Obsahuje: extrakty z jitrocele, mateřídoušky, echinacey + vitamin C

Obsažené přírodní extrakty pomáhají zmírnit průběh nachlazení, příznivě působí na dýchací cesty a napomáhají při rekonvalescenci. Chrání sliznici, snižuje její dráždivost a ulehčuje vykašlávání. Elixír je vhodné užívat při zánětech horních cest dýchacích, virózách, kašli a nachlazení.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír BrusinkyBrusinky

Obsahuje: extrakty z businek, echinacey + vitamin C

Obsažené bylinné extrakty mají příznivý vliv na močové cesty a mohou pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. Jako doplněk stravy se tyto přírodní extrakty doporučují užívat také v období chřipek a nachlazení. Bylinky jsou navíc obohaceny o vitamin C, který příznivě ovlivňuje imunitní systém.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír Klidný spánekKlidný spánek

Obsahuje: extrakty z meduňky lékařské, mateřídoušky, třezalky a kozlíku lékařského + vitamin C

Obsažené přírodní extrakty mají uklidňující účinky, podporují mentální pohodu v případě vypětí a navozují harmonii při usínání. Kvalitní spánek je velmi důležitý pro regeneraci našeho těla. Rušný životní styl přináší spoustu stresujících situací, které mohou negativně ovlivnit pohodu celého organizmu. Naše tělo i mysl jsou v napětí, jehož se nám nedaří zbavit ani při usínání.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír RakytníkRakytník

Obsahuje: extrakt z rakytníku řešetlákového + vitamin C

Rakytník řešetlákový podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost organizmu. Přispívá k normálnímu stavu pokožky a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. V tradiční medicíně je rakytník ceněn pro vysoký obsah vitaminu C, vitaminu E a karotenoidů.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír KašlíkKašlík

Obsahuje: extrakty z jitrocele a mateřídoušky + vitamin C

Obsažené přírodní extrakty z bylinek příznivě ovlivňují uvolňování hlenu tvořeného v dýchacích cestách a usnadňují odkašlávání. Zklidňují podrážděnou sliznici dýchacích cest a zmírňují tak dráždění ke kašli.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír Zdravé očiZdravé oči

Obsahuje: extrakty z měsíčku lékařského (lutein, zeaxantin), světlíku lékařského a borůvek + vitaminy C a E

Bylinný elixír obsahuje přírodní extrakty z borůvek, světlíku a měsíčku lékařského, který je zdrojem karotenoidů luteinu a zeaxantinu. Jejich pravidelný příjem může mít příznivý vliv na funkci očí. Extrakt z borůvek má silné antioxidační účinky, je velmi prospěšný pro normální stav zraku a také má posilující vliv na cévy oka.

Kompletní informace o složení najdete zde.

MaxiVita Bylinný elixír Posílení imunity pro dětiPosílení imunity pro děti

Obsahuje: extrakt z rakytníku + vitaminy B, C, E a D + nukleotidy

Obsažené nukleotidy, kombinace 11 důležitých vitaminů a extrakt z rakytníku mají příznivý vliv na obranyschopnost organizmu. Vitamin D3 je důležitý pro stavbu kostí. Nukleotidy jsou základními stavebními kameny nukleových kyselin DNA a RNA, které se vyskytují v buňkách všech živých organizmů.

Kompletní informace o složení najdete zde.


VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem