NOVINKA: Extra silná a dobře vstřebatelná Revital Rodinná Omega 3

6. 4. 2018

Extra silné složení a výborná vstřebatelnost zdobí lékárenskou novinku s obsahem omega 3 nenasycených mastných kyselin. Pro lidský organizmus dobře vstřebatelná triglyceridová forma účinných látek (EPA a DHA) je tělu nejbližší, protože je přirozeně obsažená v přírodních zdrojích.

Omega 3 mastné kyseliny jsou pro náš organizmus nesmírně důležité. Nejvíce je potřebujeme pro udržení správného stavu srdce, krevního tlaku, mozku nebo zraku. Omega 3 mastné kyseliny jsou důležité také pro těhotné a kojící ženy – pro správný vývoj mozku a zraku plodu i kojeného dítěte.

Naše tělo si neumí omega 3 mastné kyseliny vyrobit samo, proto mu je musíme dodávat potravou, nebo doplňky stravy. A my přicházíme s velmi kvalitním produktem, který na trhu chybí. Revital Rodinná Omega 3 obsahuje extra silnou dávku EPA a DHA (550 mg) v jedné kapsli.

Osobní doporučení a důležitost omega 3

„Během několika let jsem si ověřil na sobě i své rodině blahodárné účinky kvalitní omega 3. Proto ji chceme nabídnout také našim zákazníkům, kterým VITAR pomáhá vést zdravější život," říká generální ředitel VITARu Vladimír Polášek, jehož osobní doporučení najdete na každé krabičce Revital Rodinné Omega 3.

Předností tohoto doplňku stravy je také kvalita pravidelně testovaná v akreditovaných laboratořích a především pro lidský organizmus dobře vstřebatelná triglyceridová forma EPA a DHA. Právě tyto kyseliny české populaci chybí, protože konzumace tučných mořských ryb není dostatečná. Na nedostatek DHA upozornila také nedávná studie Státního zdravotního ústavu.

Revital Rodinná Omega 3 je k dostání v lékárnách, nebo na našem e-shopu Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem