Novinka pro děti: Hravé vitaminy The Simpsons se svítící tkaničkou

13. 9. 2017

Pro letošní podzim jsme dětem přichystali skvělé překvapení – dárkové balení šumivých multivitaminů The Simpsons s dárkem v podobě svítící tkaničky! Navíc se s každým zakoupeným balením mohou zúčastnit soutěže o dětské elektrické autíčko v hodnotě 5000 Kč. Podporujte imunitu dětí hravě s vitaminy The Simpsons!

Nové dárkové balení obsahuje 2x 2O šumivých tablet The Simpsons Multivitamin se skvělou malinovou příchutí. Ty představují vyváženou kombinaci vitaminů volených podle potřeb dětského organizmu, navíc jsou obohaceny o vápník, který s vitaminem D3 přispívá k udržení optimálního stavu kostí a zubů, což je pro děti důležité. Každý den si tak mohou zpestřit pitný režim chutným nápojem s obsahem zdraví prospěšných látek. A každý den si také mohou užívat speciálního dárku – svítící tkaničky!

Novinkou je také soutěž uvnitř každého dárkového balení. Děti mohou vybarvit tenisku, poslat ji do VITARu a soutěžit tak o dětské elektrické autíčko v hodnotě 5000 Kč. Čím víc tenisek pošlete, tím větší je vaše šance na tuhle parádní výhru. První kolo soutěže poběží do 30. listopadu, druhé kolo pak do 31. ledna. Detailní pravidla najdete zde.

Dopřejte dětem vitaminy, zábavu i možnost soutěžit – to vše s novým dárkovým balením The Simpsons Multivitamin, hravými vitaminy pro děti od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

The Simpsons Multivitamin se svítící tkaničkou seženete v lékárnách, nebo na našem e-shopu.

 

The Simpsons se svítící tkaničkou

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem