Novinka pro ženskou krásu: extra silný Revitalon Forte s turbanem

20. 9. 2018

Když jsme ho v roce 2016 uvedli na trh, reakce byly maximálně pozitivní. Revitalon Forte pro krásné a silné vlasy nabídl inovované silnější složení, užívání jediné kapsle denně, příznivou cenu a také luxusní dárek v podobě náramku z chirurgické oceli. Loni jsme k dárkovému balení přibalili luxusní náhrdelník a letos opět přicházíme s novinkou – praktickým turbanem na vlasy pro jejich snadnější vysušení.

Revitalon Forte představuje doplněk stravy pro krásné a silné vlasy s 18 účinnými látkami v každé kapsli. Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organismu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů. Inovované a silnější složení navíc umožňuje užívání pouze jedné kapsle denně.

Nový dárek pro vás

Letos jsme se rozhodli pro inovaci v podobě nového dárku pro vaši krásu, proto nově seženete Revitalon Forte v dárkovém balení s tříměsíční kúrou a bavlněným turbanem z dílny módní návrhářky Zuzany Bottkové. K dostání je v lékárnách i na našem e-shopu. Využít samozřejmě můžete i výhodné 90kapslové balení s dárkem v podobě 30 kapslí zdarma. A nebo ekonomické, měsíční řešení – balení Revitalon Forte se 30 kapslemi.

Revitalon Forte

Extra silná receptura = speciální péče o vaše vlasy

Revitalon Forte obsahuje 18 účinných látek v každé kapsli. Jak dokážou pomoci vašim vlasům

  • aminokyseliny jsou základními stavebními kameny pro tvorbu bílkovin, které tvoří strukturu vlasů a nehtů
  • biotin přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky
  • měď přispívá k zachování přirozené barvy vlasů
  • zinek, selen a extrakt z přesličky pomáhají ke zlepšení vzhledu a struktury vlasů, nehtů a pokožky
  • vitamin B6 se podílí na tvorbě aminokyseliny L-cysteinu
  • vitamin C je významný antioxidant, který je důležitý nejen pro imunitní systém, ale i pro tvorbu kolagenu, látky nezbytné pro strukturu pokožky a krevních cév
  • pivovarské kvasnice obsahují komplexní spektrum B-vitaminů
  • extrakt z kopřivy je doporučován užívat při problémech s vlasy

Dodejte svým vlasům to, co potřebují, aby byly silné a zdravé. Vyzkoušejte Revitalon Forte! Seženete ho v lékárnách nebo na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem