Revitalon Vlasové sérum - pro podporu růstu vašich vlasů

29. 8. 2022

Podpořte krásu a sílu svých vlasů Revitalon Vlasovým sérem, které doplňuje naši produktovou řadu starající se o vaše vlasy. Jde o kosmetický doplněk – bezoplachovou péči pro podporu růstu vlasů s kyselinou hyaluronovou, kofeinem, vitaminy a aminokyselinami. Tyto účinné látky se postarají o intenzivní kúru, která omezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst.

Revitalon Vlasové sérum je přípravek s vysokou koncentrací účinných látek určených pro péči o slabé, poškozené a vypadávající vlasy. Díky aplikaci přímo na pokožku vyživuje vlasové kořínky a podporuje růst vlasů. Vlasové sérum nemastí ani nezatěžuje vlasy a je vhodné pro všechny typy vlasů. Přípravek je bez parabenů, barviv i formaldehydu a k vlasům je tak maximálně šetrný.

Co najdete v Revitalon Vlasovém séru?

  • Rovisome Biotin – účinnou kombinaci vitaminů a kofeinu viditelně podporující růst vlasů a přirozený vlasový cyklus.
  • Omega CHS Activator F – komplex aminokyselin, proteinů, alfa-hydroxy kyselin a sacharidů působící jako lapač volných kyslíkových a hydroxylových radikálů. Směs proteinů a aminokyselin zvyšuje obsah kyslíku v pokožce a posiluje přirozenou schopnost pokožky bránit se proti škodlivým vlivům prostředí, čímž prospívá i vašim vlasům.

Revitalon Vlasové sérum se nanáší přímo na postižená místa vlasové pokožky a neoplachuje se. Jedno balení (50 ml) vystačí přibližně na 14 dávek, tedy až 5 týdnů při doporučené aplikaci 3x týdně.

Revitalon

Revitalon – komplexní péče o vaše vlasy

Pro viditelnější výsledky doporučujeme Revitalon Vlasové sérum kombinovat s dalšími pomocníky z řady Revitalon:

  • Revitalon Forte je doplněk stravy v kapslích s 18 aktivními složkami pro výživu, podporu růstu a omezení vypadávání vašich vlasů.
  • Revitalon Kofeinový šampon zajistí vašim vlasům pravidelnou vnější péči. Obsažený arganový olej podporuje regeneraci poškozených vlasů, navrací jim přirozenou vitalitu a lesk. Kofein zase napomáhá růstu vlasů a posiluje je od kořínků. Ceramidy pak obnovují kožní bariéru, čímž udržují vlhkost pokožky hlavy a zabraňují tak jejímu vysoušení.


Řadu Revitalon seženete v lékárnách, lékárenských e-shopech i na našem e-shopu s kompletním portfoliem od VITARu – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem