Novinky od Predatoru: Gel po bodnutí a praktický 90ml repelent

20. 4. 2017

Dvě novinky pro letošní sezonu hlásí Predator, který se řadí ke špičce moderních ochranných prostředků proti dotěrnému a nebezpečnému lezoucímu i létajícímu hmyzu. Jednou z nich je Predator Gel po bodnutí, který příjemně ochladí a zklidní pokožku a současně má antimikrobiální účinek. Druhou je pak praktické 90ml balení oblíbeného repelentu Predator, které míří do obchodních řetězců a drogerií.

Sezona dotěrného a nebezpečného hmyzu pomalu přichází, připravte se na ni s efektivními pomocníky!

Predator Repelent 90 ml představuje účinný repelent v praktickém balení, které je vhodné třeba na cesty. Mezi další výhody patří snadná aplikace na kůži či oděv díky formě aerosolového spreje a také novému, 360° ventilu, díky kterému můžete repelent lehce aplikovat při jakémkoli natočení spreje. Repelent byl testovaný v extrémních podmínkách záplavových oblastí lužních lesů Státním zdravotním ústavem Praha, doba účinnosti je minimálně 5 hodin a vhodný je i pro děti od 2 let.

V případě, kdy se člověk nestihl či z nějakého důvodu nemohl ochránit před bodavým hmyzem, lze využít další novinku – Predator Gel po bodnutí. Ten uklidňuje podrážděnou pokožku, omezuje svědění, příjemně chladí a aktivní látky mají antimikrobiální účinek. Predator Gel po bodnutí vhodně doplňuje širokou řadu přípravků značky Predator, která je jedničkou na trhu mezi repelenty v lékárnách. Gel Predator bude k dostání také v obchodních řetězcích a drogeriích, stejně jako na našem eshopu, kde seženete kompletní sortiment produktů od VITARu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem