Co nezapomenout na letní dovolenou? 6 tipů pro vás!

30. 6. 2022

Ať se chystáte na cesty po Česku nebo do zahraničí, vždy se vám hodí dostatek energie, vitaminů, minerálních látek, ale i ochrana před komáry nebo pomocník při opalování. Na co tedy při balení nezapomenout? Máme pro vás 6 tipů pro vaši dovolenou!

1) Energie 

Energit Pro řidiče

Mít dostatek energie na cestách i při letních radovánkách je základ. Jak ji načerpat a čím doplňovat? V autě třeba díky Energitu Pro řidiče – energetickým tabletám při únavě za volantem, které obsahují guaranu a vitamin C pro snížení únavy a vyčerpání.

Bleskovou dávku energie nejen při sportu poskytne Energit Hroznový cukr Multivitamin. Tablety rozpustné v ústech jsou v praktickém balení, které se vám vejde všude, a jsou vhodné k okamžitému doplnění rychle vstřebatelné energie a potlačení únavy.

2) Hořčík

Snížit míru únavy a vyčerpání dokáží také některé minerální látky, například hořčík. Praktické balení v jednorázových sáčcích, které skvěle chutnají a umožňují komfortní užívání bez nutnosti zapíjení, se hodí na cesty ideálně. Zkusit můžete Maxi Vita Magnézium se 400 mg hořčíku a vitaminy B a C. I ty jsou vhodné při únavě a vyčerpání. Nebo obohaťte svůj pitný režim – díky šumivým tabletám s obsahem hořčíku a více příchutěmi.

3) Pitný režimOvoCé

Dodržovat pitný režim je důležité, zvlášť v teplých letních dnech. Ideální je voda, ovocné čaje nebo ředěné džusy či ovocné nápoje. OvoCé je osvěžující nápoj pro celou rodinu s obsahem vitaminů C, D, E a zinkem. Sáček můžete mít všude s sebou, příprava je snadná a rychlá, chuť výborná a osvěžující. Rozpustný nápoj je bez konzervantů, lepku i laktózy.

Mezi dětmi nejoblíbenější patří pitíčka Capri-Sun vyráběná v našem tišnovském závodě. Díky praktickému balení v typickém sáčku se vejdou i do kapsy a díky termofolii jejich obsah vydrží déle osvěžující. Navíc neobsahují žádná umělá barviva, konzervanty nebo aromata a na výběr je z balení 0,2 a 0,33 l i řady skvělých příchutí.

4) RepelentyPredator Forte

Léto představuje nejen období dovolených, ale také sezonu klíšťat a komárů, kteří dokážou letní radovánky pořádně narušit. Aby vás neotravovali a abyste neriskovali možnou nákazu, vyplatí se myslet na účinné repelenty, které představují základní formu ochrany před dotěrným a nebezpečným hmyzem.

Jasnou jedničkou v českých a slovenských lékárnách jsou repelenty Predator, z nichž můžete vybírat podle potřeby varianty Junior (pro děti a osoby s citlivou pokožkou), Forte nebo Maxx plus (silný účinek pro oblasti s vysokým výskytem komárů), či pro rybáře a lovce vhodnou Outdoor Impregnaci. Novinkou jsou pak repelenty Predator Bio s účinnými látkami na přírodní bázi a Aloha s ochranným faktorem SPF 30. A pokud byste zapomněli a měli problém se štípanci, máme pro vás i Predator Gel po bodnutí hmyzem.

5) Vyprošťovák

Zábava s přáteli, grilování, festivaly. To všechno patří k létu a dovoleným. Proto by ve vaší výbavě neměl chybět Vyprošťovák, který vás postaví na nohy po nadměrné konzumaci jídla a pití.Vitar Super beta-karoten

6) Beta-karoten

Kdo by nechtěl mít v létě krásně bronzovou pleť! Pomoct mohou i vitaminy a další účinné látky, například beta-karoten. Ten je však vhodné začít užívat už nějakou dobu před sluněním. Využít můžete komplexního vícesložkového produktu, jakým je Vitar Super beta-karoten obsahující 7 účinných látek včetně přírodních extraktů z měsíčku lékařského a sedmikrásky obecné. Tyto extrakty obsahuje i komplexní doplněk v ekologicky šetrném balení a kapslích vhodných i pro vegany - Vitar EKO Beta-karoten.

Všechny zmiňované produkty si můžete koupit z pohodlí domova v našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.


VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem