Objevte nová výhodná balení vitaminů The Simpsons pro školáky

23. 8. 2019

Výhodná cena a dvě balení v jednom. To jsou novinky vitaminů pro školáky The Simpsons. Před startem letošního školního a školkového roku je tak seženete v novém a ušetříte. Podpořte imunitu svých dětí hravě a chutně s našimi multivitaminy!

O tom, že školákům mohou chybět důležité mikroživiny včetně vitaminů a minerálních látek, jsme už psali. Abychom zároveň nabídli i řešení, máme pro vás řadu vitaminů The Simpsons určených speciálně pro školáky. Jaké to jsou?

The Simpsons Multivitamin želé

Podporujte obranyschopnost dětí doplňováním důležitých vitaminů a minerálních látek doplňkem stravy ve formě želé 5 skvělých příchutí. Každé z nich obsahuje 9 důležitých vitaminů, jód, zinek a extrakt z rakytníku. Nově navíc tento oblíbený doplněk stravy pro školáky seženete ve výhodném dvojbalení se 100 želé.

The Simpsons Multivitamin s kolostrem

Imunitu dětí můžete podpořit i doplňováním 11 vitaminů a velmi prospěšného kolostra ve formě skvěle ochucených tablet. Kolostrum (mlezivo) je tzv. prvotní mléko, je první potravou novorozence. Dodává mu vitaminy, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, růstové faktory a protilátky, a stimuluje tak jeho imunitu. I tento multivitamin nově seženete za výhodnou cenu v dvojbalení s 90 tabletami.

The Simpsons Multivitamin – šumivé tablety

Šumivé multivitaminy mají příchuť maliny a kromě pravidelného dodávání 11 vitaminů a vápníku také zpestří pitný režim školáků. Vitaminy jsou volené podle potřeb dětského organizmu, doplněk je obohacen i o vápník, který s vitaminem D3 přispívá k udržení optimálního stavu kostí a zubů.

The Simpsons Multivitamin Omega 3

Zapomeňte na ošklivou chuť rybího oleje! Naše žvýkací kasle pro děti s obsahem důležitých omega 3 nenasycených mastných kyselin mají příchuť tutti frutti a děti je tak mají rády. Mohou tím pádem doplňovat ve stravě často v dostatečném množství chybějící omega 3 s obsahem EPA a DHA, které přispívají ke správné činnosti mozku a srdce.

Energit Kidz

Mlsání můžete dětem doplnit i o vitaminy - díky vitaminovým tabletám Energit Kidz v originálních plechových krabičkách. I ty zdobí motivy rodiny Simpsonových a uvnitř se skrývá 42 tablet ve třech různých příchutích (meruňka, jahoda, borůvka). Každá tableta obsahuje 9 důležitých vitaminů namíchaných podle potřeb dětského organizmu.

The Simpsons vitaminy

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem