Pečujte o své vlasy, zima jim dala zabrat

22. 4. 2024

Také nemáte rádi, když se kvůli zimě musíte zabalit do několika vrstev oblečení, vzít si šálu, čepici, rukavice, v autě nebo autobuse zase všechno svlékat a pak znovu oblékat? Nebojte, už se blýská na lepší časy, teploty jdou pomalu nahoru! A věřte, že se na ně těší i vaše vlasy. Proč? Protože přes zimu trpí – třeba právě pod čepicí, ale také mrazem, větrem, sněhem a dalšími nepříznivými vnějšími faktory, smogovou situaci nevyjímaje. Takže je čas dopřát jim očistu!

Jaro je ideálním obdobím, kdy zahrnout vaše vlasy péčí, aby byly silné, krásné a vypadaly skvěle. Stejně jako ve vašem případě, i u vlasů je takový stav výsledkem všestranné péče. Zatímco vy se snažíte žít zdravě, mít vyvážený jídelníček, hýbat se nebo pečovat o vnitřní já, vlasy se samy nezařídí – spoléhají na vás a vaši péči.

I jim samozřejmě pomáhá správná životospráva, někdy je však těžké ji dodržet a dodat vlasům vše, co potřebují, aby byly krásné. Mají ale stejně jako vy vítaného pomocníka ve světě doplňků stravy – VITAR a jeho produkty. Pro vlasy je ideálním společníkem Revitalon.

Revitalon: Komplexní péče pro vaše vlasy

O vlasech se říká, že jsou korunou ženské krásy. A kdo z nás by nechtěl být krásný? Některým šťastlivcům dá krásné a silné vlasy do vínku příroda, i ti se ale o ně musejí patřičně starat. Pokud budete svým vlasům dopřávat tu správnou péči, i vaše vlasy budou budit obdiv. Dodejte jim proto výrobky z řady Revitalon od VITARu – připravili jsme pro vás a vaše vlasy program komplexní péče, který se stará o výživu a vzhled vlasů:

Péče zevnitř: Revitalon Forte – výživa vlasů od kořínků

Doplněk stravy Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů. Extra siná receptura čítá 18 účinných látek v každé kapsli a stačí právě jedna kapsle denně.

Péče zvnějšku: Vlasová kosmetika Revitalon

Vlasová kosmetika Revitalon se postará o vnější péči o vaše vlasy prostřednictvím Revitalon Vlasového séra a Kofeinového šamponu. Podpoříte tak růst i vzhled vašich vlasů.

  • Revitalon Kofeinový šampon dodává vlasům prospěšné látky, které vyživují vlasy od kořínků a přispívají k obnovení a ochraně poškozených vlasů. Vhodný pro všechny typy vlasů.

  • Revitalon Vlasové sérum představuje přípravek s vysokou koncentrací účinných látek. Díky aplikaci přímo na pokožku vyživuje vlasové kořínky a stimuluje růst vlasů.

Všechny produkty Revitalon zakoupíte v lékárnách nebo na našem e-shopu. Podrobnosti o celém komplexním programu pro vaše vlasy najdete také na www.vitar.cz/revitalon.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem