Startuje další ročník hokejového Capri-Sun CUPu, turnajů bude nejvíc v historii

19. 9. 2018

„Nehrajeme na výsledky, vytváříme dětskou radost a smích.“ Takové je motto populárního projektu hokejových turnajů pro děti prvních tříd a mladších ročníků, který čeká už třetí ročník. Capri-Sun CUP nese jméno podle oblíbených pitíček Capri-Sun, které jsou plné svěží chuti a zábavy a přesně tak zapadají do konceptu seriálu. Ten letošní odstartuje 30. září ve Zlíně a hlásí zajímavé změny. Tou nejpodstatnější je, že se nově odehraje dvanáct turnajů místo šesti.

Po úspěšných úvodních ročnících, ze kterých si malí hokejisté odvezli nezapomenutelné zážitky, dochází k rozšíření o další turnaje, které nabídnou smích a radost pro více účastníků. Šest turnajů proběhne ve Zlíně, dalších šest ve vybraných městech z celé České republiky. Na všech šesti zlínských turnajích se objeví malí hokejisté z klubu PSG Berani Zlín, který se stal partnerem seriálu, a jejich hráči budou tvořit i Capri-Sun Team. Na zahajovací turnaj 30. září pak přijedou i mužstva z Uherského Hradiště, Trenčína a Jihlavy.

Capri-Sun CUP je mezi dětmi populární díky své jedinečné atmosféře s hudební produkcí, moderováním a odměňováním všech účastníků bez rozdílu. Každý dostane pamětní medaili a balení pitíček Capri-Sun, střelci prvních životních gólů také puk na památku. A odměna je připravená i pro čtyři nejsympatičtější hráče každého turnaje. Capri-Sun CUP je prostě zábava!

Sezona startuje už za pár dní a vy můžete Capri-Sun CUP sledovat na Facebooku. Generálním partnerem projektu je VITAR, tradiční český výrobce vitaminových doplňků a nápojů Capri-Sun, v rámci projektu Capri-Sun Děti, žijte sportem!

Capri-Sun Cup

Capri-Sun CUP

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem