Vyzkoušejte novinku pro krásné a silné vlasy – Revitalon Kofeinový šampon

3. 11. 2019

Kdo by nechtěl mít krásné a silné vlasy! Pro takový výsledek je samozřejmě potřeba o ně pečovat, naštěstí to ale nemusí být o zdlouhavých procedurách. I díky existenci šamponů bohatých na účinné látky, které nám s kvalitní péčí o vlasy pomohou.

Mezi velké pomocníky patří bezesporu všem známý kofein, ale i velmi vzácný arganový olej. Neznamená to ovšem, že musíte denně vypít litry kávy. Stačí se poohlédnout po kvalitním a cenově dostupném šamponu s těmito látkami třeba ve vaší lékárně. Obě dvě obsahuje naše novinka - Revital Kofeinový šampon.

Kofein a vlasy – spojení, co se nosí

Aby byl kofein pro kvalitu vlasů přínosem, je třeba, aby se dostal přímo k vlasovým cibulkám. To se nestane po konzumaci kávy, ale díky vnější aplikaci na vlasy prostřednictvím šamponu. Díky tomu kofein působí na vlasové folikuly a může podporovat růst vlasů i zpomalovat jejich vypadávání. Důležité je i to, že díky pronikání k vlasovým cibulkám zůstává ve struktuře vlasu i po oplachu.

mytí vlasů - šamponArganový olej – zlato, díky kterému se vlasy třpytí

Tento poklad je skutečně nazývaný jako „tekuté zlato“ a získává se ze stromu, který roste na jediném místě na světě – v Maroku. Vy si ho ale můžete pravidelně dopřát i ve své koupelně, protože Revitalon Kofeinový šampon ho obsahuje. Proč? Protože arganový olej má pro vlasy obrovský přínos. Je bohatý na spoustu aktivních látek, například vitamin E, karotenoidy, fytosteroly nebo esenciální mastné kyseliny.

Tyto látky dokážou dodat vlasům ztracený lesk i vitalitu, postarat se o jejich hydrataci a výživu a tím i posílit strukturu vlasu. Přínosem je i zacelování konečků vlasů, což má efekt především na roztřepené a lámavé vlasy. Arganový olej navíc čistí a regeneruje pokožku hlavy a pomáhá ke snadnějšímu rozčesávání vlasů.

Ceramidy jako štíty

Přínosem pro vaše vlasy jsou i ceramidy – tukové molekuly, které tvoří svrchní vrstvu pokožky. Tu pomáhají hydratovat a tvoří ochranu před různými škodlivinami, které by se jinak do pokožky mohly dostat. Ceramidy tak mají vliv na kvalitu a sílu vlasů, dodávají jim lesk a zabraňují jejich dehydrataci. I ceramidy najdete v novém Revitalon Kofeinovém šamponu, který naopak neobsahuje v kosmetice kritizované silikony a parabeny.

Moderní šampon z české produkce a příznivou cenovkou vám tak poslouží jako výživa pro krásné a silné vlasy, kterou můžete doplnit i dalšími osvědčenými produkty z řady Revitalon – komplexním doplňkem stravy Revitalon Forte s 18 účinnými látkami v kapslích a vysoce účinným Revitalon Vlasovým stimulátorem pro bezoplachovou péči o vaše vlasy.

AKCE: K oběma těmto produktům objednaným na našem e-shopu Naševitaminy.cz teď navíc dostanete nový Revitalon Kofeinový šampon v 50ml balení jako dárek!

Revitalon_produkty pro krásné a silné vlasy

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem