Získejte nový Revitalon Kofeinový šampon zdarma

12. 1. 2020

Novinka pro krásné a silné vlasy s obsahem kofeinu, arganového oleje a ceramidů může být vaše! Stačí objednat na e-shopu www.nasevitaminy.cz jakýkoli produkt značky Revitalon a dostanete 50ml balení Revitalon Kofeinového šamponu zdarma na vyzkoušení.

Kdo by nechtěl mít krásné a silné vlasy? Pro takový výsledek je samozřejmě potřeba o ně pečovat, naštěstí to ale není o zdlouhavých procedurách. I díky existenci kosmetických a výživových doplňků bohatých na účinné látky, které s kvalitní péčí o vlasy pomohou. Jako třeba Revitalon – komplexní program pro krásné a silné vlasy.

Připravili jsme pro vás speciální akci u příležitosti uvedení novinky na trh – Revitalon Kofeinového šamponu. Ten obsahuje kromě kofeinu i další pro vlasy prospěšné látky a vy ho můžete zdarma vyzkoušet – dostanete o automaticky ke každé objednávce s některým z produktů značky Revitalon na našem e-shopu.

mytí vlasů - šamponTři pomocníci: Kofein, arganový olej a ceramidy

Kofein díky vnější aplikaci na vlasy prostřednictvím šamponu působí přímo na vlasové folikuly a může tak podporovat růst vlasů i zpomalovat jejich vypadávání. Důležité je i to, že díky pronikání k vlasovým cibulkám zůstává ve struktuře vlasu také po oplachu.

Arganový olej je bohatý na spoustu aktivních látek, například vitamin E, karotenoidy, fytosteroly nebo esenciální mastné kyseliny. Tyto látky dokážou dodat vlasům ztracený lesk i vitalitu, postarat se o jejich hydrataci a výživu a tím i posílit strukturu vlasu. Přínosem je také zacelování konečků vlasů, což má efekt především na roztřepené a lámavé vlasy. Arganový olej navíc čistí a regeneruje pokožku hlavy a pomáhá ke snadnějšímu rozčesávání vlasů.

Přínosem pro vaše vlasy jsou i ceramidy – tukové molekuly, které tvoří svrchní vrstvu pokožky. Tu pomáhají hydratovat a tvoří tak ochranu před různými škodlivinami, které by se jinak do pokožky mohly dostat. Ceramidy tedy mají vliv na kvalitu a sílu vlasů, dodávají jim lesk a zabraňují jejich dehydrataci.

Speciální akce - Revitalon Kofeinový šampon zdarma

Všechny tyto látky najdete v Revitalon Kofeinovém šamponu, který můžete vyzkoušet zdarma – při objednávce jakéhokoli produktu Revitalon na www.nasevitaminy.cz dostanete 50ml balení jako dárek. A potěší vás určitě i to, že šampon neobsahuje v kosmetice kritizované silikony a parabeny.

Revitalon nabízí komplexní program pro silné a krásné vlasy s extra silným doplňkem stravy Revitalon Forte (18 účinných látek v kapslích pro výživu vlasů od kořínků) nebo vysoce účinným Revitalon Vlasovým stimulátorem pro bezoplachovou péči o vaše vlasy. Novinkou je pak právě Revitalon Kofeinový šampon, který můžete získat jako dárek.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem