5 tipů na vánoční dárky, které zaručeně potěší

12. 12. 2022

Lámete si každý rok hlavu s tím, čím potěšit své blízké a kde vhodné dárky sehnat? Nejste sami. Proto pro vás máme tipy na vitaminové dárky, které obdarované potěší a také jim pomohou. Klidně během celého roku. Navíc je seženete z pohodlí domova na našem e-shopu - pokud objednáte do pátku 16. 12. Pak se naše sklady zavřou a e-shop vám bude opět k dispozici až v novém roce...

1. Šumivé vitaminy

Představují velmi zajímavou alternativu ke klasickým tabletám či kapslím díky skvělé chuti nápojů, které z nich připravíte. Můžete si užívat různých příchutí a také si vybrat, které vitaminy a minerální látky chcete touto formou doplňovat. Třeba hořčík pomáhající při únavě a vyčerpání, vitamin C pro podporu imunity nebo multivitaminové přípravky pod značkami Maxi Vita, Revital či Vitar. Kompletní nabídku šumivých vitaminů od VITARu dostupných na našem e-shopu najdete zde.

2. Kloubní výživa

Především sportovci a senioři její pomoc dobře znají a ocení. Z preventivních důvodů se doporučuje při nadměrné zátěži pohybového aparátu i v situacích, kdy se pružnost kloubů vytrácí. Maxi Vita Exclusive Kloubní výživa dokáže dodat mix účinných látek (glukosamin, chondroitin, MSM, boswellin), které najdete i v léčivých přípravcích. Maxi Vita Kolagen forte+ zase dodá nezbytný kolagen I. a II. typu. Prostě ideální kombinace!

3. Bylinné elixíry

Sílu a prospěšnost přírodních extraktů si pochvalovali už naši předci. Dnes máme bylinky dostupné v kvalitních doplňcích stravy, kde je přesně známý obsah účinných látek. Maxi Vita Bylinné elixíry představují ideální dárek pro vaše blízké a na výběr je z mnoha druhů včetně sirupů vhodných pro děti. Posilujte imunitu vás a vašich blízkých s pomocí přírody za dostupnou cenu.

4. Vitaminy pro školáky

I dárky pro děti si ve VITARu vyberete. Třeba hravé vitaminy s motivy Boba a Bobka. Sáhnout můžete po omega 3 mastných kyselinách nebo multivitaminech ve formě želé, ovocných tablet, šumivých tablet pro přípravu nápoje i legendárním Energitu v plechovce. Uvidíte, že tyhle vitaminy budou děti milovat!

5. Komplexní péče o vlasy

O vlasech se říká, že jsou korunou ženské krásy. Která žena by je proto nechtěla mít krásné? Darujte svým drahým polovičkám nebo maminkám komplexní program pro krásné a silné vlasy Revitalon. Vybírat můžete z doplňku stravy pro výživu vlasů od kořínků (Revitalon Forte) i šamponu (Revitalon Kofeinový šampon) a Vlasového séra. Navíc můžete všechny tyto produkty zakoupit i v limitované vánoční edici.

Všechny zmiňované produkty seženete na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.
POZOR - poslední objednávky před Vánocemi přijímáme 16. 12. 2022, tak si pospěšte!

Vánoce s VITARem

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem