Jak zvládnout sezonu grilování bez újmy? Máme osvědčený tip!

5. 6. 2023

S nástupem slunečného počasí nastupují na naše terasy a zahrady i grily. Grilujeme s rodinou i přáteli a grilovaného jídla si dopřáváme také na zahrádkách restaurací. K tomu patří nějaké dobré pití a někdy i příliš snězeného jídla. Proto se hodí mít kromě dostatečné zásoby uhlí, briket či plynu také Vyprošťovák. Český doplněk stravy, který pomáhá po nadměrné konzumaci jídla a alkoholu.

Znáte to všichni – u jednoho kousku masa nezůstane a u jednoho piva obvykle také ne. Jenže druhý den potřebujete fungovat a tlak v břiše z těžkých jídel či přejedení také není nic komfortního. V tu chvíli můžete sáhnout po Vyprošťováku a máte v ruce řešení.

Po nadměrné konzumaci těžce stravitelného jídla, alkoholu nebo kávy může dojít ke zvýšené produkci žaludečních kyselin. To se často projeví pocitem plnosti či tlaku v žaludku. Vyprošťovák obsahuje kombinaci jedlé sody a kyseliny vinné, která má schopnost neutralizovat žaludeční kyseliny, proto se doporučuje užívat právě při zmíněných problémech se zažíváním.

VyprošťovákVyprošťovák Active je ve formě šumivých tablet a obsahuje navíc vitamin C, který pozitivně ovlivňuje trávení, imunitu a energetický metabolizmus. Má také lehkou a osvěžující příchuť citronu.

Vyprošťovák Forte v sypké směsi nabízí unikátní složení kombinující kromě ověřené jedlé sody a kyseliny vinné také vitaminy C a E, komplex vitaminů B a minerální látky. Díky tomuto složení Vyprošťovák Forte mírní příznaky kocoviny a dodá tělu potřebné látky, které po náročné noci organizmu chybí.

Vyprošťovák jednou večer, jednou ráno – to je náš osvědčený recept. Dodejte tak tělu látky, které využije v boji s alkoholem, zatímco budete spát. Ráno vás pak druhá dávka Vyprošťováku postaví opět rychle na nohy.

Vyprošťovák Active a Forte seženete v běžné obchodní síti nebo na e-shopu www.nasevitaminy.cz

Mrkněte také na náš grilovací TIP – recept na výbornou marinádu na grilování!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem