Bezva vlasy po létě? Poradíme, jak na ně!

12. 9. 2022

Sluníčko, koupání, opalování, slaná voda v moři. To všechno je moc příjemné, ale pro vlasy ne úplně vhodné. Dá se říct, že zatímco vy jste se celé léto radovali, vaše vlasy mnohdy trpěly. Ale nebojte, bezva vlasy si i tak užijete – díky jejich správné výživě.

Možná jste si už během léta uvědomovali, že vaše vlasy mohou strádat. A tak jste o ně pečovali. Udělali jste dobře, protože vlasy vaši péči opravdu potřebují. Záleží totiž na vás, čím se budou „živit“ a jak se jim bude dařit. Zatímco na vnější péči řada žen myslí, ta vnitřní bývá často opomíjená.

Vitaminy na vlasy – první krok ke spokojenosti

Stejně jako my, i naše vlasy potřebují ke svému správnému růstu a odolnosti správnou výživu včetně mikroživin. Tedy vitaminů a minerálních látek. Právě ty zajišťují vlasům podmínky pro to, aby byly krásné a silné. Daly by se tak označit za jakési „vlasové hnojivo“, které jim pomáhá růst. Jakých vitaminů a minerálních látek si všímat, abyste měli bezva vlasy?

  • Vitamin B7 neboli biotin – přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky.
  • Vitamin B6 – mimo jiné se podílí na tvorbě pro vlasy důležité aminokyseliny L-cysteinu.
  • Vitamin C – je důležitý pro tvorbu kolagenu, látky nezbytné pro strukturu pokožky a krevních cév.
  • Měď – přispívá k zachování přirozené barvy vlasů.
  • Zinek a selen – pomáhají přispět ke zlepšení vzhledu a struktury vlasů, nehtů a pokožky.

Revitalon Forte

Z dalších látek určitě dbejte na dostatečný příjem aminokysselin, které jsou základními stavebními kameny bílkovin. Právě ty tvoří strukturu vlasů, proto jsou moc důležité. Pomoci mohou i různé rostlinné extrakty, třeba z kopřivy, která je v souvislosti s vlasy často skloňovaná. Dobré jsou také pivovarské kvasnice, které obsahují komplexní spektrum důležitých vitaminů skupiny B.

Řešení pro vaše vlasy: Revitalon Forte

Pokud si říkáte, že ani nevíte, kde všechny jmenované vitaminy, minerály a další látky hledat, nemusíte se trápit. Komplexní doplněk stravy Revitalon Forte vám všechny nabídne v dostatečném množství v jedné kapsli denně. Obsahuje 18 účinných látek pro krásné a silné vlasy a jeho nasazení teď po létě je vzhledem k předchozímu zatížení vlasů ideální.

V září navíc seženete Revitalon Forte na našem e-shopu s 20% slevou.

Pro co nejlepší výsledky doporučujeme jeho kombinaci s Revitalon Vlasovým séremRevitalon Kofeinovým šamponem, který obsahuje látky pro podporu růstu vlasů a omezení jejich vypadávání - kofein, arganový olej a ceramidy.

Dopřejte svým vlasům výživu přímo od kořínků, aby se jim dařilo a vy jste i po létě mohli oslňovat bezva vlasy!

Revitalon ForteRevitalon Vlasové sérum a Revitalon Kofeinový šampon koupíte v lékárnách nebo na e-shopu Naševitaminy.cz, kde najdete kompletní nabídku doplňků stravy od VITARu – tradičního českého výrobce vitaminů.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem