Bob a Bobek ve VITARu: nová tvář našich dětských vitaminů

9. 1. 2022

Králíci z klobouku zdobí nově etikety dětských doplňků stravy pod značkami Vitar, Maxi Vita a Energit. Nahrazují tak po osmi letech rodinu Simpsonových, která byla s našimi vitaminy pro děti spojená.  Nové produkty jsme začali vyrábět na konci loňského roku a teď postupně míří do lékáren a obchodních řetězců, kde se s nimi můžete potkávat.

Zatímco na obalech budete vídat nové motivy Boba a Bobka, v produktové nabídce se nic nemění – zůstáváme věrní vámi oblíbeným multivitaminovým doplňkům ve formě želé, tablet s kolostrem, šumivých tablet pro přípravu nápoje a žvýkacím kapslím s obsahem omega 3 mastných kyselin. Na jejich obalu teď ale budete vídat nově Boba a Bobka, jejichž ilustrace jsou připravené našim vitaminům na míru. Dochází tak ke spojení vitaminů českého výrobce s motivem od českého výtvarníka.

V lékárnách pod jinou značkou

Bob a Bobek se objeví na všech dosavadních dětských vitaminech VITARu, v lékárnách akorát došlo k přesunu dětské řady (The Simpsons) pod značku Vitar. Po tabletách a kapslích řady Revital (psali jsme zde) se tak pod ní přesunou i dětské vitaminy. „Kdo zná naše dětské vitaminy, identifikuje je i s Bobem a Bobkem na obalech – etikety jsme se snažili tvořit v podobném duchu a barvách jako dosud,“ vysvětluje produktová manažerka dětských vitaminů Soňa Remová.

Kromě samotných vitaminů se Bob a Bobek objeví i na doprovodných dárkových předmětech, třeba v rámci dětských omalovánek nebo hraček.

Bob a Bobek_VITAR

Dětské vitaminy od VITARu: sázka na jistotu

Naše vitaminy pro děti si už vydobyly výbornou pověst – dětem chutnají a jejich receptura odpovídá potřebám dětského organizmu. Dlouhodobě patří k úspěšným řadám VITARu a najdete je pod těmito značkami:

  • Vitar Kids – nová řada dětských vitaminů v lékárnách. Najdete v ní multivitaminové doplňky ve formě želé, ovocných tablet s kolostrem, šumivých tablet a ochucených žvýkacích kapslí s obsahem omega 3 matných kyselin.
  • Maxi Vita Kids – řada dětských vitaminů určená pro obchodní řetězce a drogerie. Název i oranžová barva zůstává, jen Simpsonovy nahrazují Bob a Bobek.
  • Energit Pro děti – vitaminové tablety v legendární plechové krabičce, na které jsou nově králíci z klobouku.

Všechny dětské vitaminy s Bobem a Bobkem seženete na našem e-shopu s kompletním portfoliem VITARu – Naševitaminy.cz. Jednotlivé řady pak v lékárnách, drogeriích či obchodních řetězcích.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem