Vitaminy Revital přecházejí pod značku Vitar

3. 1. 2022

Naše lékárenské doplňky stravy ve formě tablet a kapslí mění značku. Místo Revitalu se na nich postupně objevuje logo Vitar. To už platí třeba pro nový Vitar Koenzym Q10, u kterého se mírně změnila receptura, ale i pro další produkty mířící na farmaceutický trh už pod značkou Vitar.

Kosmetická změna viditelná na krabičce změnou loga už proběhla také u doplňků stravy Revital Vápník + hořčík + zinek (nově Vitar Vápník + hořčík + zinek), Super beta-karoten, Vitamin D3, L-tryptofan nebo řady vitaminů C. U zbývajících tablet značky Revital dojde k proměně postupně – podle toho, jak budou docházet staré obalové materiály. „Rozhodli jsme se přidat k úspěšné značce Vitar, která je v lékárnách známá, a sjednotíme tak i komunikaci,“ upřesňuje důvody obchodní ředitel VITARu Marek Rampula.

Značka Revital, kterou nesl vůbec první výrobek VITARu (Revital Multi), tímto rozhodně nekončí – stále pod ní zůstávají právě šumivé tablety, se kterými VITAR v roce 1990 začínal. Patří k nim i zmiňovaný Revital Multi nebo oblíbené „šumáky“ Revital C vitamin 500 a 1000 mg, Hořčík, Vápník, Ferrodyn, Očista jater a těla nebo Multi forte.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem