Byli jsme na prestižním veletrhu privátních značek v Amsterdamu

16. 6. 2018

Ve VITARu vyrábíme doplňky stravy i pro naše obchodní partnery, prodávají se tedy také pod jinou než naší značkou. Například pod privátními značkami obchodních řetězců. A tak jsme nemohli ani letos chybět na prestižním veletrhu PLMA, který je zaměřený právě na privátní značky.

Dva dny plné schůzek se stávajícími i potenciálními obchodními partnery potvrdily, že VITAR má ve svém oboru jméno i ve světě. Aktuálně vyvážíme vitaminy, minerální látky a další doplňky stravy do téměř 40 států, z některých zemí zase my odebíráme suroviny pro výrobu. „I za našimi dodavateli jsme se byli v rámci veletrhu podívat, hlavní ale byly kontakty na stánku VITARu, kam si našly cestu i opravdu velcí hráči v oboru,“ říká Petra Bumbálková, obchodní ředitelka pro export a smluvní výrobu.

Oproti nedávnému veletrhu Vitafoods v Ženevě, který se specializuje výhradně na doplňky stravy, byla PLMA věnovaná všem možným druhům zboží prodávaných pod privátní značkou kdekoli na světě. Zajímavostí je, že stánek VITARu v Amsterdamu navštívili i zástupci české ambasády v Holandsku.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem