Capri-Sonne mění název na Capri-Sun

19. 6. 2018

Oblíbená pitíčka vyráběná v tišnovském závodě VITARu mění jméno. Místo Capri-Sonne nesou nově název Capri-Sun, kromě pár písmenek se ale nic jiného nemění. Složení i balení zůstávají stejné, jen některé druhy postupně skončí a jeden nový přibyl. Aktuální změny je už možné vidět v obchodech, další budou následovat průběžně v návaznosti na dokončení výroby ze starých sáčků a odprodeje pitíček přímo v obchodní síti.

Pod značkou Capri-Sun se oblíbená pitíčka už dlouhé roky prodávají v různých státech světa, a to nejen v anglicky mluvicích zemích. „Značka Capri-Sun ve světě převažovala. Rozhodnutím nového vedení německé společnosti se z ní stává značka globální, která nahradí Capri-Sonne tam, kde se ještě dnes prodává. I my jsme proto začali vyrábět pitíčka nově pod značkou Capri-Sun,“ říká Jiří Mikel, key account manager VITARu pro Capri-Sun.

Capri-Sun Fun AlarmCapri-Sun má novou příchuť: Fun Alarm

V praxi jde o postupný přechod, kdy některé druhy se již vyrábí pod názvem Capri-Sun, u jiných ještě běží výroba ve zbývajících sáčcích Capri-Sonne. Nějakou dobu se tak budou na trhu potkávat pitíčka pod oběma názvy, které se ale od sebe liší minimálně. Změny doznal i design sáčků, jinak se jedná stále o stejné, tolik oblíbené balení.

Také složení zůstává neměnné, jen některé druhy budou na českém trhu končit, a naopak jeden druh v nabídce přibyl – Capri-Sun Fun Alarm. Ten kombinuje příchutě citronu, jablka, černého rybízu, višní, jahod a limety. Ve výrobě VITARu nahradil Capri-Sonne Red Fruits a už je k dostání v obchodech. Mezi končící druhy pak patří kromě Red Fruits také jablečné Capri-Sonne.

Limitovaná sportovní edice Capri-Sun

Výčet novinek ještě nekončí, na letní sezonu jsou totiž nachystané i sáčky se smajlíky-sportovci. Řeč je o limitované sportovní edici s hravým designem, který podobně jako loni bude zdobit multivitaminový Capri-Sun. Na jeho sáčku se objeví třeba fotbalista, karatista, ragbista, tenista, plavec, ale i fanoušci nebo roztleskávačky a další.

Capri-Sun

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem