Capri-Sun Cup baví děti: po hokeji se rozjely i tenisové a florbalové akce

28. 6. 2020

Šesti hokejových turnajů uspořádaných v letošní sezoně se zúčastnilo 500 dětí. Pak přišel koronovirus a předčasně ukončil celou hokejovou sezonu. Organizátoři Capri-Sun Cupu ale hned po odeznění zákazů sportovních akcí uspořádali turnaje další, byť za přísných hygienických podmínek. Tentokrát v in-line hokeji a nově i v tenise a florbale.

Oba sporty přišly na řadu v květnu, kdy už bylo možné pořádat některé sportovní akce. In-line se hrál pod hlavičkou Capri-Sun Cupu v Pardubicích a Rajnochovicích, kde dokonce proběhl turnaj pod širým nebem. Ten zpestřil i hokejovou sezonu – proběhl totiž již tradiční Winter Classic. „Další hokejové turnaje nám bohužel zrušil koronavirus, což nás moc mrzelo. Měli jsme totiž v plánu velký turnaj s mezinárodní účastí – dětmi z Ruska, Rakouska nebo Slovenska. Hodně dlouho jsme ho připravovali a rušil se jen pár dní před realizací,“ mrzelo Leoše Pavlůska z pořádající agentury Idea4event.

Tenis_Capri-Sun CupNovinka: tenisové a florbalové turnaje

Po vynucené pauze, která ukončila hokejovou sezonu, se Capri-Sun Cup opět rozjel naplno – kromě in-line hokeje se hrál v květnu i tenis ve Hvozdné u Zlína a v červnu proběhl také první florbalový turnaj, v Horní Suché u Havířova. „Koncept turnajů je podobný jako u hokeje – hraje se na vždy na malých hřištích a všichni účastníci dostávají pamětní medaili i pitíčka Capri-Sun. Kromě toho pro ně máme i dárky od dalších partnerů a vyhlašujeme také nejsympatičtější hráče a hráčky – vybíráme ty, kteří se baví a hodně smějí.“

Smích, radost a zábava jsou i hodnoty oblíbených nápojů Capri-Sun, které ve VITARu vyrábíme. Proto jsme hlavními partnery Capri-Sunu od jeho začátků a těšíme se na další povedené turnaje, které potěší malé sportovce!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem