Capri-Sun přichází s novým druhem: Fairy Drinkem

23. 5. 2024

Na letošní léto se můžete opravdu těšit – Capri-Sun vás během něj osvěží novým druhem s názvem Fairy Drink a pohádkovými motivy na sáčcích. Tradiční multivitaminová příchuť se zase převlékne do sportovního designu v limitované edici, kterou navíc v červnu podpoří velká soutěž.

Nový Capri-Sun Fairy Drink nabízí tři hravé dětské motivy s vílami a jednorožci na obale a s mixem ovoce uvnitř. Ovocná složka čítá banán, jablko, jahodu, citron a limetku. Nový druh přitom nenahrazuje žádný z těch stávajících, jde o rozšíření nabídky Capri-Sun v 0,2l sáčcích s brčkem na šest druhů. Kromě Fairy Drink si můžete vychutnat Monster Alarm, Mystic Dragon, Safari Fruits, Pomeranč a Multivitamin.

Právě multivitaminový Capri-Sun se letos v létě oblékne do sportovního, protože nás čekají velké sportovní akce. Na sáčcích se tak objeví zástupci různých letních sportů, ale i e-sportu. K vidění bude celkem 12 motivů.

S limitovanou sportovní edicí bude spojena také velká soutěž, která odstartuje v červnu, takže se máte na co těšit! Užijte si zábavné léto s vaším oblíbeným Capri-Sunem, který pro vás vyrábíme v Tišnově u Brna ve výrobním areálu VITARu.

Capri-Sun limitovana edice

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem