Hlasujte pro VITAR novinku roku: představujeme nová sladidla Irbis

26. 2. 2018

Zapojte se do ankety, která určí nejoblíbenější novinku minulého roku z dílny VITARu! Vybírat můžete ze 14 nových produktů uvedených na český trh v roce 2017. Jsou mezi nimi i sladidla Irbis ze stévie a sacharinu, a právě ty si dnes představíme.

Chcete-li hlasovat v naší anketě, klikněte zde: VITAR novinka roku 2017

Hlasovat můžete od 12. 2. do 4. 3. 2018. Svým hlasem na Facebooku se zároveň zapojíte i do soutěže o vitaminový balíček na míru v hodnotě 500 Kč.

Novinky roku 2017 mezi sladidly Irbis:

Irbis Stévie

Irbis se sladidly z rostliny stévie nabízí chuť, kterou si zamilujete. Nový patentovaný proces výroby totiž dodává sladidlu čistou sladkou chuť bez pachutí. Jedna tableta osladí jako jedna kostka cukru, přitom je téměř bez kalorií. Sladidlo je vhodné také pro diabetiky a je teplotně stabilní, proto je možné jej použít ke slazení teplých i studených nápojů i pro tepelnou úpravu potravin (vaření, zavařování apod.).

Irbis se sladidly z rostliny stévie jsme na trh uvedli v praktickém dávkovači (110 tablet), náhradní náplni (220 tablet) a práškové formě (250 g).

Irbis Sacharin

Další loňská novinka z rodiny Irbis představuje sladidlo vhodné pro slazení kávy, čajů a všech studených i teplých nápojů. Jedna tableta osladí jako jedna kostka cukru, ale o 98 % méně kaloricky. Irbis Sacharin je vhodný pro všechny, kteří si hlídají příjem kalorií v jídelníčku nebo z nějakého důvodu nemohou přijímat klasický cukr.

Irbis Sacharin je k dostání v baleních po 200 a 500 tabletách i v prášku (250 g).

VITAR novinka roku_sladidla Irbis

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem