Jsme opět partnery Zlín Film Festivalu, startuje 30. 5.

17. 5. 2024

Zlín Film Festival opět nabídne záplavu filmů i zábavy v rámci bohatého doprovodného programu. Na své si tak od 30. 5. do 5. 6. přijdou nejen filmoví nadšenci, ale také fanoušci hudby, rodiny s dětmi nebo sportovci. A pro každého z nich si něco připravil i VITAR, hrdý partner 64. ročníku Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež.

Jako úspěšná rodinná firma ze Zlína nemůžeme na festivalu chybět a všichni návštěvníci budou mít příležitost se s námi i potkat. Stánek VITARu bude postavený v sobotu 1. června v parku Komenského, kde bude možné ochutnat naše doplňky stravy, děti za splnění úkolu dostanou pitíčko Capri-Sun a pro všechny je připravená odpočinková zóna.

V neděli 2. června bude dominovat náměstí Míru lezecká stěna Capri-Sun, která nabídne zábavu a pohyb všem zájemcům od 10 do 18 hodin. V pondělí od 17:00 se pak na stejném místě odehraje oblíbená VITAR Show s Michalem ze školky, která každoročně patří k nejúspěšnějším a nejnavštěvovanějším doprovodným akcím festivalu.

Také letos VITAR vyrobil limitované edice Energitu v plechové krabičce s logem festivalu

A máme pro vás i něco navíc - možnost získat zdarma lístky do kina. Stačí přijít v pracovní dny na recepci VITAR centra ve Zlíně (třída Tomáše Bati 385) a říct: "Vezme mě VITAR do kina?" Prvních 10 nejrychlejších, kteří přijdou a tuto větu řeknou, dostane 2x 100% slevový kupón na nákup filmového představení, který si na pokladně ZFF nebo na webu festivalu vymění za vstupenku na vybraný festivalový film.

Přijďte se společně s námi pobavit na Zlín Film Festival, budeme se těšit! Aktuální program festivalu najdete na www.zlinfest.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem