Na předposlední pochod Poháru zdraví dorazila i Bára Špotáková

11. 10. 2017

Téměř 2000 lidí absolvovalo některou z tras turistického pochodu Třemošenská padesátka nedaleko Plzně. Mezi účastníky byla i česká oštěpařka, dvojnásobná olympijská vítězka a mistryně světa Barbora Špotáková. Ta se vydala na desetikilometrovou trasu pochodu jako patronka České unie sportu.

Pohár zdraví má za sebou další povedenou akci. Ke třem předchozím (více o nich zde) se přidala Třemošenská padesátka, kterou provázelo počasí bez deště a ozdobila velká účast čítající 1837 turistů včetně zmiňované Báry Špotákové. Třemošenská padesátka patří mezi nejvýznamnější turistické akce v Česku a nabídla 6 pěších tras (50, 36, 25, 15, 10 a 4 km) a 5 cyklotras na silnici i v terénu.

Stejně jako na každé akci zařazené do Poháru zdraví čekalo na účastníky občerstvení, energie a svačinka s vitaminy na stánku VITARu, který byl chvílemi doslova v obležení. Úspěch slavil Energit Hroznový cukr pro dodání okamžité energie, nápoj OvoCé s vitaminy, oblíbená pitíčka Capri-Sonne i proteinové tyčinky MaxiVita.

Fotogalerie z Třemošenské padesátky:

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem