Nenechte si ujít poslední dvě akce VITAR Poháru zdraví

16. 10. 2019

Den zdraví se STOBem v Praze a Janovských 11 a 19 v Janově nad Nisou. To jsou poslední dvě akce, které uzavřou třetí ročník VITAR Poháru zdraví – seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu. V prvním případě se můžete těšit na zajímavé přednášky, diskuse a ukázky cvičení, v tom druhém pak na turistickou akci spojenou s běžeckým závodem. Na obou bude samozřejmě i stánek VITARu s vitaminy, energií, dárkem i soutěží.

Den zdraví se STOBem, 19. 10. v Praze

23. ročník oblíbené akce, na kterou je tradičně vstup zdarma. Těšit se můžete na bezplatné měření složení těla i plochonoží, ochutnávky zdravých potravin včetně vitaminových doplňků od VITARu, cvičení s lektory, porady s odborníky nebo workshopy. Na programu jsou i různé soutěže a do jedné z nich, o vitaminový balíček, se můžete zapojit i na stánku VITARu. Více informací o akci na www.stob.cz/cs/den-zdravi.

Janovských 11 a 19, 26. 10. v Janově nad Nisou

Tradiční akce konaná bez přestávky od roku 1976. Různě dlouhé trasy jsou připravené pro běžce, turisty, handicapované i běžce se psy (canicross). Jde o akci, na které si přijde na své celá rodina a trasy vedou krásnou podzimní přírodou. Na stánku VITARu se můžete občerstvit, doplnit energii i vitaminy, získat dárek a také se zapojit do soutěže o vitaminový balíček. Více informací o akci na http://www.11a19.cz/.  

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem