NOVINKA: Vitar Rehydratace Active + probiotika

1. 3. 2024

Jsou situace, kdy organizmus v nadměrné míře ztrácí tekutiny a minerální látky, což není optimální. Stačí si představit průjem, zvracení, ale třeba i sport nebo slunění. V takových chvílích se může hodit rehydratační nápoj, který doplní tekutiny a minerální látky. Rehydratace Active od VITARu navíc dodá tělu také probiotika.

Vitar Rehydratace Active je určena k přípravě hypotonického nápoje s obsahem iontů, glukózy a probiotického kmene LactoSpore. Ten díky své termostabilitě a odolnosti vůči kyselému prostředí prochází zažívacím traktem až do střev, kde může střevní mikroflóru obohatit. Hlavním přínosem pro organizmus je pak jeho hydratace a doplnění ztrácených minerálních látek – chloru, sodíku a draslíku.

Rehydratační nápoj se hodí při nadměrném slunění, zvýšené tělesné námaze, sportu či změně stravovacích návyků během cestování, kdy může docházet ke snížení množství tekutin v organizmu. Podobně jako v případech průjmu nebo zvracení. V takových situacích je vhodné zajistit dostatečný přísun tekutin právě formou nápoje s vyváženým obsahem minerálních látek.

Vitar Rehydratace Active seženete hned ve dvou různých formách:

Novinka bude postupně k dostání v lékárnách a lékárenských e-shopech, už teď ji můžete objednat také na e-shopu Naševitaminy.cz, kde najdete kompletní nabídku produktů VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem