Školní rok se rozjíždí, potěšte své děti vitaminy s Bobem a Bobkem

21. 9. 2023

Na rozjezd školního a školkového roku se hodí mít po ruce něco, co děti potěší. Naše dětské vitaminy a pitíčka jim udělají radost i pomůžou. S pitným režimem nebo posílením imunitního systému, který v kolektivu dětí dostává zabrat. Udělejte dětem radost tím, co se jim bude líbit a zároveň jim bude pomáhat!

Vitar Kids s Bobem a Bobkem: vitaminy pro školáky

Skvělým dárkem plným vitaminů i zábavy jsou hravé vitaminy Vitar Kids s Bobem a Bobkem. Každý den díky nim děti doplní potřebné vitaminy, a to ve formě chutného nápoje (šumivé tablety), ovocných želatinek nebo tablet. Složení multivitaminových přípravků přesně odpovídá potřebám dětského organizmu a seženete je v lékárnách nebo na našem e-shopu.

Sáhnout můžete také po Vitar Kids Omega 3 s důležitými mastnými kyselinami, které jsou i pro dětský organizmus potřebné a bohužel často chybí v dostatečném množství v naší stravě (viz náš článek).

Vitar Kids vitaminy Bob a Bobek

Energit: Mlsání nejen za odměnu

Energit a Capri-SunEnergit Pro děti zase nabízí šťavnatou energii do kapsy. Dětské vitaminové tablety jsou v plechové krabičce s motivem oblíbených králíků z klobouku a obsahují 9 vitaminů pro celkové posílení organizmu. Ty si děti vychutnají ve třech ovocných příchutích. Energit je tak potěší a potřebné vitaminy mohou mít stále po ruce – ať už míří do jakékoli lavice. Energit seženete v obchodech a drogeriích, stejně jako na našem e-shopu.

Pití na přestávku

Pitný režim je třeba doplňovat i ve škole či školce, kam se skvěle hodí oblíbená dětská pitíčka Capri-Sun, které nabízí osvěžení i zábavu. Děti je milují, tak proč jim je nedopřát ke svačině? Na výběr je z mnoha příchutí i dvou různých velikostí – tradiční sáčky s brčkem mají objem 0,2 litru, větší balení s praktickým šroubovacím uzávěrem pak 0,33 litru. Seženete je ve všech obchodech a drogeriích i na našem e-shopu.

Pozor na vši

Návrat dětí do škol a školek znamená i každodenní pobyt v početném dětském kolektivu. A protože se může stát, že si někteří z prázdnin "přinesly" vši, nákaza se může rychle šířit. Každý rok se tak stává, ale vy můžete být připravení  a chránit vlasy svých dětí preventivním repelentem Predator Parazit sprej na vši. V případě napadení vší pak využijete Predator Parazit Sérum nebo komplexní balení se sérem, šamponem a hřeben všiváčkem. 

Využijte naší pestré nabídky a zpříjemněte dětem začátek nového školního roku!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem