Odstartoval Pohár zdraví – seriál turistických pochodů pro zdravou rodinu

19. 9. 2017

Turistický pochod Teplicko-Adršpašská 33 byl první z pěti plánovaných akcí nového projektu, za nímž stojí VITAR, tradiční český výrobce vitaminových doplňků. Pohár zdraví je další z řady aktivit, kterými pomáháme lidem vést zdravější život, v tomto případě prostřednictvím pohybu.

Na Teplicko-Adršpašské 33 bylo na výběr z pěti tras různé délky – od 8 do 50 kilometrů pro nejzdatnější turisty. Všichni účastníci mohli využít zdravého občerstvení u stánku VITARu v podobě OvoCé, vitaminového nápoje pro celou rodinu, a oblíbených pitíček Capri-Sonne. Připraveny byly také MaxiVita Proteinové tyčinky, které představují ideální svačinku pro aktivní den. A nechyběla ani energie v podobě Energit Hroznového cukru nebo jednorázových sáčků MaxiVita Energy Power. To všechno nabízí VITAR na každém z pěti turistických pochodů zařazených do Poháru zdraví, stejně jako ochutnávku dalších vitaminových doplňků.

Navíc se všichni účastníci Poháru zdraví mohou zapojit do soutěže o 35 vitaminových balíčků od VITARu v hodnotě 500 Kč sestavených na míru podle věku. K zařazení do soutěže stačí vyplnit přihlášku na místě, která je součástí informační brožurky o seriálu. Ten zakončí 14. 10. Tišnovská 50, tedy pochod v místě, kde VITAR vyrábí vitaminové doplňky pro zdravější život.

Více se o Poháru zdraví a kalendáři pochodů dozvíte zde

Fotogalerie z prvního turistického pochodu:

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem