Oslavte s námi den dětí: vyhrajte dárky a přijďte se pobavit na dětskou akci!

31. 5. 2018

V pátek je Mezinárodní den dětí a my se ho chystáme oslavit s vámi. Právě 1. 6. startuje naše soutěž k dětskému dni, která potrvá až do 10. 6. a proběhne na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz. Tam také na den dětí nakoupíte dětské vitaminy The Simpsons se speciální 15% slevou. V pátek 8. 6. pak pro vás a vaše děti chystáme Den s VITARem plný zábavy a atrakcí, a to přímo před naším VITAR centrem ve Zlíně.

V naší soutěži ke dni dětí můžete vyhrát balíček parádních letních dárků od Capri-Sonne: nafukovacího delfína, surfovací desku a hodinky. Tyhle skvělé hravé ceny máme připravené pro 3 vítěze, kterými se stanou ti, co v období od 1. do 10. 6. udělají největší objednávky na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz. Zapojte se a vyhrajte kupu dárků od Capri-Sonne pro léto plné zábavy!

Dětský den s VITARem

V pátek 8. 6. pořádáme před naším zlínským sídlem velkou akci pro děti. Den s VITARem nabídne řadu atrakcí jako řetízkový kolotoč, nafukovací skluzavku, trampolínu, malování na obličej, různé soutěže a další. Děti se mohou osvěžit oblíbenými pitíčky Capri-Sonne a užít si spoustu zábavy. Přijďte, těšíme se na vás!

KDY? – 8. 6. 2018 od 15:00 do 18:00
KDE? – parkoviště před VITAR centrem, třída Tomáše Bati 385, Zlín

Dětský den s VITARem

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem