Oslavte Tři krále 20% slevou na našem e-shopu

6. 1. 2021

Právě teď můžete využít speciální tříkrálovou akci – 20% slevu na našem e-shopu na 15 vybraných doplňků stravy začínajících na písmena K, M a B. Všechny je najdete na www.nasevitaminy.cz/tri-kralove. Akce platí od 6. do 10. 1. 2021.

U nás mají každoročně trochu jiná jména, iniciály ale zůstávají - K+M+B. Řeč je o zvýhodněných tříkrálových doplňcích stravy, které využije celá rodina. Právě teď platí 20% sleva na kolagen, různé multivitaminy a MaxiVita Bylinné elixíry.

K jako kolagen

Dopřejte extra silnou dávku kolagenu vašim kloubům, které jsou denně namáhané a s přibývajícím věkem jejich pohyblivost klesá. Kolagen zajišťuje pevnost a odolnost kloubních chrupavek a pečuje tak o váš pohybový aparát.

M jako multivitamin

Podpořte obranyschopnost a vitalitu organizmu komplexem vitaminů a minerálních látek. V naší akci najdete jak multivitaminy The Simpsons pro děti (želé, tablety, šumivé tablety), tak multivitaminový Energit nebo šumivé multivitaminové tablety Revital.

B jako Bylinné elixíry

Spolehněte se na přírodní sílu ukrytou v našich MaxiVita Bylinných elixírech. Využít můžete sirupů pro děti i dospělé, na imunitu i kašel. Všechny obsahují kromě rostlinných extraktů i vitaminy či minerální látky.

Všechny zvýhodněné doplňky stravy najdete na www.nasevitaminy.cz/produkty/tri-kralove. Od 6. do 10. 1. 2021.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem