Pohár zdraví uzavře Janovských 11 a 19, přijďte se projít nebo proběhnout do Jizerek!

22. 10. 2018

Seriál turistických pochodů pod hlavičkou Poháru zdraví má v říjnu napilno. V předchozích říjnových týdnech proběhly už tři akce a další se koná nadcházející víkend, konkrétně v sobotu 27. 10. v Janově nad Nisou. Program je bohatý a vybere si z něj každý – uskuteční se přespolní běh, turistický pochod, závod vozíčkářů i canicross. Přijďte udělat něco pro své zdraví!

Trasy dlouhé 6, 11 nebo 19 kilometrů si mohou vybrat zájemci z řad turistů i běžců, mezi kterými nebudou na startu chybět ani známé osobnosti. Účast přislíbili například kardiochirurg Jan Pirk nebo olympijská medailistka v biatlonu Veronika Vítková. Janovských 11 a 19 letos napíše už 43. pokračování, ale poprvé proběhne i pod záštitou Poháru zdraví – seriálu turistických pochodů pro zdravou rodinu, jehož iniciátorem a organizátorem jsme.

Pohár zdraví_Tišnovská 50Pod hlavičkou Poháru zdraví se v říjnu konaly už tři vydařené akce:

  • Třemošenská 50 přilákala přes 1000 lidí, mezi nimi spoustu pejskařů. I čtyřnozí mazlíčci si přišli u stánku VITARu na své – mohli vyzkoušet kloubní výživu ArtiVit Sirup od VITAR Veterinae. Všichni účastníci pak měli k dispozici vitaminy a energii od VITARu na pochod.
  • Tišnovská 50 je tradiční akcí pořádanou v Tišnově u Brna, kde sídlí výrobní závod VITARu. Ani letos jsme tak nemohli se svým stánkem a servisem chybět. Počasí se vyvedlo a akce se zúčastnilo přes 1000 lidí, často celých rodin s dětmi.
  • Den zdraví se STOBem nabídl cvičení a odborné služby pro ty, kteří chtějí žít zdravěji, zbavit se nadbytečných kilogramů a nevědí, jak na to, nebo nemají vůli dodržovat svá předsevzetí. My jsme na stánku VITARu prezentovali, jak dokážeme lidem pomáhat žít zdravější život a nechyběla ani tradiční ochutnávka vybraných doplňků stravy.

Udělejte také něco pro své zdraví a zapojte se do VITAR Poháru zdraví! Máte poslední šanci zúčastnit se a zároveň se přihlásit do soutěže o vitaminový balíček v hodnotě 500 Kč. Informace hledejte na stánu VITARu přímo v Janově nad Nisou. Budeme se těšit! Veškeré detaily k akci najdete zde.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem