Poslední šance zúčastnit se Poháru zdraví a zapojit se do naší soutěže!

10. 10. 2017

V sobotu 14. 10. proběhne poslední z akcí Poháru zdraví, seriálu turistických pochodů pro zdravou rodinu. Symbolicky se tak stane v Tišnově, kde sídlí náš výrobní areál, ve kterém pro vás už více než 25 let vyrábíme doplňky stravy pro zdravější život. O závěr premiérového ročníku Poháru zdraví se postará Tišnovská 50, která mimo jiné nabídne i poslední příležitost zúčastnit se soutěže o vitaminový balíček na míru v hodnotě 500 Kč.

Po Třemošenské padesátce, která proběhla minulou sobotu i za účasti olympijské vítězky v hodu oštěpem Báry Špotákové, přichází na řadu další „padesátka“. Tišnovská 50 chystá 5 turistických tras a 2 cyklotrasy. Letos se koná už 47. ročník této tradiční akce, která je letos nově zapojena do Poháru zdraví. I účastníci tohoto turistického pochodu se tak mohou těšit na stánek VITARu s občerstvením, energií a vitaminy přímo z tišnovského výrobního závodu, který se nachází nedaleko startu a cíle pochodu. Více informací o něm včetně propozic najdete zde.

Pohár zdraví naplňuje motto VITARu „Pomáháme lidem žít zdravější život“ tím, že motivuje k pohybu. A také nabízí možnost vyhrát vitaminový baíček na míru podle věku v hodnotě 500 Kč. Zapojit do soutěže se může každý účastník Poháru zdraví, který na stánku VITARu vyplní registrační kartičku. Soutěžte a hýbejte se s námi!

www.poharzdravi.cz

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem