Představujeme novou řadu doplňků stravy Maxi Vita BEAUTY

30. 5. 2020

Tři zbrusu nové produkty Maxi Vita Beauty slibují pomoc v péči o vzhled a krásu. Nabízejí výborné složení za dostupnou cenu a přicházejí se zcela novými účinnými látkami z přírodních zdrojů. Už teď je seženete v síti dm drogerií i na našem e-shopu Naševitaminy.cz.

Do trojice novinek řady Maxi Vita Beauty patří doplňky stravy AntiAge, Body Balance a Kolagen. Ve všech novinkách jsou obsaženy přírodní zdroje účinných látek – objevují se v nich:

  • fytonutrienty z ovoce a zeleniny,
  • extrakty z mineralizovaných mořských řas s obsahem přírodního hořčíku a vápníku,
  • kolagen z mořských ryb.

Ve všech případech tedy jde o látky s vysokou vstřebatelností v organizmu. „Používáme přírodní zdroje, certifikované extrakty a poprvé u Maxi Vity i celulózové kapsle vhodné také pro vegany,“ doplňuje produktová manažerka Maxi Vity Barbora Hejtmánková.

 

MaxiVita Beauty AntiAgeMaxi Vita Beauty AntiAge

Novinka pro svěží a mladistvý vzhled. Veganské kapsle obsahují kombinaci látek, které mohou pomoci při péči o pružnost vaší pleti a krásný vzhled vlasů a nehtů. Maxi Vita Beauty AntiAge obsahuje fytonutrienty z extraktů z ovoce a zeleniny a také extrakty ze sedmikrásky a aloe vera. Ty jsou známé svým blahodárným účinkem na pleť, aloe vera navíc usnadňuje důležité detoxikační procesy organizmu.

Doplněk stravy obsahuje také biotin a zinek pomáhající ke krásnému vzhledu pokožky, zdravých vlasů a nehtů. Doplněný je i o vitamin C a důležité antioxidanty (vitamin E a selen), které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem a tím i před jejich stárnutím.

Novinku koupíte na našem e-shopu.

 

Maxi Vita Beauty Body Balance 

MaxiVita Beauty Body Balance

Doplněk stravy s obsahem hořčíku a vápníku čistě přírodního původu. Je vhodný pro ženy i muže při stresu nebo nadměrné fyzické či psychické zátěži, sportovce, ženy v menopauze a seniory.

Obsahuje Aquamin F – čistě přírodní multiminerální komplex s vysokou vstřebatelností pocházející z mineralizovaných mořských řas rodu Litothamnium species. Vedle přírodně vázaného vápníku a hořčíku obsahuje dalších 72 důležitých stopových prvků. Aquamin pochází z čistých vod, z mořského dna Severního Atlantiku.

Vápník pomáhá udržovat vnitřní rovnováhu organizmu, podílí se na správném fungování trávicích enzymů v zažívacím systému a podporuje důležitý energetický metabolizmus. Je také nezbytný pro udržení hustoty kostí a nervové i svalové funkce. 

Hořčík je důležitý pro zachování psychické pohody, protože příznivě ovlivňuje nervovou soustavu. Ta ovládá činnost všech orgánů v těle a pomáhá při únavě a vyčerpání. Hořčík také přispívá ke správné činnosti svalů a udržení vyváženého poměru iontů v těle.

Novinku koupíte na našem e-shopu.

 

MaxiVita Beauty Kolagen

Maxi Vita Beauty Kolagen

Intenzivní kúra pro hloubkovou výživu vaší pleti obsahuje vysokou dávku bioaktivního mořského kolagenu COLLAGEN HM. Kolagen je látka tělu vlastní, která se vyskytuje téměř ve všech tkáních. Je zásadní pro správnou funkci nejen krevních cév, chrupavek a kostí, ale i k udržení krásné a pružné pleti.

Té svědčí také další obsažené látky – kyselina hyaluronová se schopností vázat na sebe vodu a vitamin C podporující správnou tvorbu kolagenu v lidském těle. Vitamin C je významným antioxidantem, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá tak zpomalovat proces stárnutí.

Novinku koupíte na našem e-shopu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem