Přicházíme s Vitar EKO Friendly řadou doplňků stravy – seznamte se!

22. 6. 2020

Chceme určovat nové trendy v oboru a reagovat na aktuální podněty. Proto přicházíme se zcela novou a unikátní řadou doplňků stravy v ekologicky šetrném balení. Sedm zbrusu nových vitaminů, minerálních látek, ale i probiotik nebo rostlinných extraktů najdete pod značkou Vitar na našem e-shopu a od srpna i v lékárnách. Vybrané druhy už teď seženete také v drogeriích dm a Rossmann.

Vitar EKO Friendly představuje výjimečnou řadu doplňků stravy, které díky svým obalům přinášejí menší uhlíkovou stopu a jsou tak šetrnější k životnímu prostředí. Kromě tradičně vysoké kvality jsme se tentokrát zaměřili i na ekologické aspekty a vitaminy této řady zabalili do materiálů, které šetří naši planetu při výrobě i po následné spotřebě.

V čem je naše nová řada EKO Friendly?

  • Krabička je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu a používá i ekologické barvy potisku.
  • Kapsle uvnitř krabičky nejsou umístěny do blistrů, ale do sáčků vyrobených z ekologicky šetrného materiálu s důrazem na co nejnižší množství zbytkového odpadu.
  • Tyto sáčky jsou uzavíratelné pomocí dřevěného kolíčku, který je součástí balení.
  • Samotné kapsle jsou vyrobeny z celulózy, jsou tedy rostlinného původu a vhodné i pro vegany.

U obalových materiálů Vitar EKO Friendly řady tak platí snaha o co nejvyšší stupeň recyklovatelnosti. Kde nebylo možné takový materiál použít z důvodu legislativy či technologie spojené s výrobou a distribucí potravin (doplňky stravy), volili jsme variantu zatěžující životní prostředí co nejméně, abychom minimalizovali objem vyprodukovaného odpadu. To vše dělá z Vitar EKO Friendly řady výjimečný projekt v oblasti doplňků stravy.

VITAR EKO FRIENDLY

Zajímavostí nové formy obalů řady Vitar EKO Friendly je i květ života vytištěný na vnitřní straně krabičky. Jedná se o jeden z nejstarších grafických symbolů zobrazovaný ve všech kulturách po celém světě, který znázorňuje základní formy prostoru a času i jednotu života a ducha. „Chtěli jsme dát našim novým doplňkům stravy ještě vyšší přidanou hodnotu v podobě energie, kterou jim květ života předá,“ vysvětluje generální ředitel VITARu Vladimír Polášek.

Vitamin C Eko friendlyKteré produkty v řadě Vitar EKO Friendly najdete?

  • Vitamin C s postupným uvolňováním
  • B komplex forte s kompletním spektrem vitaminů skupiny B
  • Hořčík s vysoce biologicky aktivním zdrojem magnezia (Aquamin Mg)
  • Probiotika forte se 4 probiotickými kmeny s 1,5 miliardami aktivních buněk
  • Kolagen forte s nativní formou kolagenu a extraktem z Boswellia serrata
  • Detox s vysokou dávku ostropestřce mariánského a vitamíny skupiny B
  • Ginkgo biloba forte s vysokým obsahem přírodního extraktu

Všech sedm doplňků stravy nabízí vysokou kvalitu a pečlivě sestavené receptury postavené na certifikovaných surovinách. Najdete je postupně v lékárnách a vybrané produkty i v síti drogerií dm a Rossmann. Všechny doplňky stravy Vitar EKO Friendly seženete samozřejmě i na našem e-shopu Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem