Příliš alkoholu a jídla? Pomůže vám nový Vyprošťovák Active a Forte

10. 11. 2018

Odbourávání alkoholu nebo trávení po těžkém jídle dokáže člověka doslova paralyzovat. Vy přitom chcete fungovat a zmírnit následky předešlé party nebo nedělního oběda. Sáhněte po novém Vyprošťováku s vylepšenou recepturou a máte odpověď, co na kocovinu nebo těžký žaludek.

Po nadměrné konzumaci těžce stravitelného jídla, alkoholu nebo kávy může dojít ke zvýšené produkci žaludečních kyselin. To se často projeví pocitem plnosti či tlaku v žaludku. Vyprošťovák obsahuje kombinaci jedlé sody a kyseliny vinné, která má schopnost neutralizovat žaludeční kyseliny, proto se doporučuje užívat právě při zmíněných problémech se zažíváním.

Nový Vyprošťovák Active ve formě šumivých tablet obsahuje navíc vitamin C, který pozitivně ovlivňuje trávení, imunitu a energetický metabolizmus. Má nově také lehkou a osvěžující příchuť citronu.

Vyprošťovák Forte v sypké směsi nabízí zcela nové unikátní složení. Mimo ověřené kombinace jedlé sody a kyseliny vinné obsahuje také vitaminy C a E, komplex vitaminů B a minerální látky. Díky novému složení Vyprošťovák Forte mírní příznaky kocoviny a dodá tělu potřebné látky, které po náročné noci organizmu chybí.

Doporučené užívání: Jednou večer, jednou ráno – to je náš osvědčený recept. Dodejte tak tělu látky, které využije v boji s alkoholem, zatímco budete spát. Ráno vás pak druhá dávka Vyprošťováku postaví opět rychle na nohy.

Nový Vyprošťovák Active a Forte seženete v běžné obchodní síti nebo na e-shopu www.nasevitaminy.cz

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem