Repelent Predator Maxx dostal v testech pětihvězdičkové hodnocení

7. 6. 2024

Říká se, že není nad to, vyzkoušet si účinnost produktů na vlastní kůži. U repelentů to platí doslova, protože jejich aplikace míří často právě na kůži a tu zároveň chrání před útoky komárů a klíšťat. Letos jsme proto poslali do testu 50 kusů extra silného repelentu Predator Maxx a výsledky mluví jasně: ze 47 hodnocení bylo 46 pětihvězdičkových a jedno čtyřhvězdičkové.

Testování repelentu Predator Maxx s 50% koncentrací DEETu proběhlo v období dubna a května, kdy je sezona klíšťat v plném proudu a komáři začínají se svými nepříjemnými útoky. Poslali jsme ho padesátce testerů přihlášených do projektu Testuj.to (celkově se přihlásilo přes 2000 zájemců o test!) a čekali na zpětnou vazbu. Ta byla stejně jako v předchozích testech s dalšími typy repelentů Predator skvělá a dobře ji vystihuje třeba recenze paní Lucie:

repelent Predator„Repelent Predator Maxx je za mě asi nejlepší repelent, co jsem kdy vyzkoušela. Na repelentu oceňuji, že mimo komáry působí skvěle i na klíšťata. Kladně hodnotím také to, že je repelent bez parfemace a může se použít bezpečně i na oblečení. Na repelentu se mi líbí také jeho velikost, která se dobře vejde do tašky.“

Perfektní účinnost, aplikace a skladnost

V případě repelentu Predator Maxx jde skutečně o silný repelent (50 % DEETu), v cestovní velikosti (90 ml), který se kromě vysoké účinnosti může pyšnit i dalšími vlastnostmi typickými pro všechny repelenty Predator – třeba aplikací ve všech polohách (tzn. můžete aplikovat i při držení spreje třeba vzhůru nohama), což si řada testerů také pochvalovala. Včetně Veroniky S:

„Začnu tím, že hodně cestujeme, a to po celém světě – Mexiko, Srí Lanka, Martinik... a tento repelent je účinný ve všech zeměpisných pásmech proti všem druhům klíšťat i komárů včetně těch tropických. Takže za mě ideální varianta, že nemusíme mít doma různé repelenty na různé použití a destinacemi. Repelent má menší balení, takže se pohodlně vejde do kapsy. Navíc je vhodný už pro děti od dvou let, takže pro děti můžeme mít stejné repelenty jako pro nás. Suprové je, že nemusím držet láhev jen ve svislé poloze, funguje, i když ho různě natáčím.“

Na celkové hodnocení v kostce se můžete podívat níže v infografice; kompletní hodnocení všech testerů pak najdete přímo na Testuj.to zde.

Repelent_maxx_vysledky testu

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem