Říjen přináší 6 akcí VITAR Poháru zdraví – hýbejte se s námi!

1. 10. 2019

Turistické a cyklistické akce i Den zdraví na vás v říjnu čekají v rámci VITAR Poháru zdraví, seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu, po celém Česku. Vyberte si některou z nich i vy a přijďte na stánek VITARu – máme pro vás dárek i možnost vyhrát vitaminový balíček.

Říjen je z pohledu VITAR Poháru zdraví vůbec nejnabitějším měsícem. Každý říjnový víkend se koná nějaká akce, 12. 10. pak máte na výběr dokonce ze dvou – turistické Tišnovské 50 a cyklistických závodů ČT Author Cup. Všude bude i stánek VITARu s vitaminy, energií a občerstvením od nás – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků. Jaké akce si s námi můžete užít?

5. 10. Třemošenská 50, Třemošná

Tradiční turistický pochod v okolí Třemošné nabízí několik různých tras nejen pro pěší, ale i pro cyklisty či kočárky. Letos proběhne už 47. ročník. Propozice zde.

VITAR Pohár zdraví12. 10. Tišnovská 50

Oblíbený turistický pochod se startem a cílem pár set metrů od výrobního areálu VITARu v Tišnově. Vyberete si délku trasy podle svých schopností, ať už pěšky nebo na kole. Propozice zde.  

12. 10. ČT Author Cup

Známý cyklistický závod startuje v Bedřichově v Jizerských horách a měří téměř 67 km. Vypsané jsou kategorie žen a mužů i firemních týmů. Podrobnosti zde.

19. 10. Den zdraví

Poradny, worshopy, měření, cvičení, prodejní výstava. To všechno bude součástí každoroční akce s názvem Den zdraví se STOBem v Praze. Přijďte se informovat o zdravém životním stylu. Více zde.

26. 10. Janovských 11 a 19 km

Sportovně společenská akce je v Janově nad Nisou pořádána bez přestávky už od roku 1976 a jde o jednu z nejpočetnějších akcí tohoto druhu v Česku. Jedná se o turistický pochod podzimní přírodou okořeněný běžeckým závodem. Více informací zde.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem