Stáhněte si eBook Vitaminy a minerálie od A do Z

27. 3. 2023

Víte, k čemu nám slouží jednotlivé vitaminy? Že vitaminů B je celkem osm, vitamin C si náš organizmus neumí vytvořit sám nebo že vitamin K má své označení odvozené od slova krev? V jakých potravinách najdete důležité vitaminy i minerální látky, a proč se hořčíku přezdívá prvek života? Všechny odpovědi načerpáte v našem eBooku, který nabízíme opět zdarma!

Náš eBook si můžete prolistovat přímo na webu nebo si ho stáhnout ve formátu PDF do svého počítače. Stačí níže zadat váš e-mail, na který vám přijde odkaz k jeho stažení i prohlížení. Najdete v něm vše o vitaminech (A, B, C, D, E a K) i nejdůležitějších minerálních látkách (hořčík, zinek, selen, chrom, měď, vápník, železo).

Důležitost mikroživin pro fungování našeho organizmu je neoddiskutovatelná. Když vitaminy či minerální látky chybí, může propuknout nemoc. Třeba nedostatek vitaminu C způsobuje kurděje, křivice vzniká nedostatkem vitaminu D a vápníku a podobně. Pokud látek chybí více a delší dobu, začne obvykle chybět i nějaký důležitý enzym. Mikroživiny totiž aktivují enzymy, podílejí se na jejich práci. V našem těle zkrátka všechno souvisí se vším. Proto jsme se rozhodli zpracovat tento eBook, který vám pomůže se zorientovat ve světě těchto důležitých mikroživin.

Stáhněte si náš eBook - stačí zadat e-mail níže.

eBook zasíláme ZDARMA pouze registrovaným členům VITAR klubu. Vyplněním svého e-mailu tak souhlasíte s registrací do VITAR klubu, pokud ještě členy nejste. Po zadání e-mailu vám eBook přijde elektronicky a můžete si ho i prolistovat přímo na našem webu - zobrazí se odkaz.

Ukázka z eBooku:

ebook vitaminy a minerály

ebook vitaminy

ebook minerály

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem