Šumivé vitaminy dodají prospěšné látky s chutí. V březnu navíc s 20% slevou

4. 3. 2024

Výborná chuť, zpestření pitného režimu a dodání důležitých látek organizmu. To všechno jsou přednosti šumivých vitaminů Revital, které můžete mít po ruce kdekoli – doma, v práci i na cestách. Plastové tuby se vejdou kamkoli a díky jejich skladnosti můžete snadno střídat různé druhy či příchutě. Celý březen je navíc koupíte na našem e-shopu s 20% slevou!

Se šumivými doplňky je příjem vitaminů a minerálních látek jednoduchý – stačí vhodit šumivou tabletu do sklenice vody a máte k dispozici chutný nápoj s jasně deklarovaným obsahem účinných látek. Jde tedy o příjemný způsob jejich doplňování, na který si snadno zvyknete a ještě si pochutnáte.

Minerální látky v tabletách

šumivý vitamin_RevitalTřeba hořčík české populaci chybí, takže pravidelné doplňování prostřednictvím „šumáků“ dává smysl. U Revitalu si navíc můžete vybrat ze tří atraktivních příchutí – brusinky, grepu a černého rybízu. Výhodou je, že se jednou z nich hned „nepřepijete“, můžete je střídat a sáhnout vždy po té, na kterou máte právě chuť.

Když je řeč o minerálních látkách, hodit se mohou i další – třeba vápník nebo železo. I ty v šumivých tabletách Revital najdete – Vápník je s příchutí citronu a Ferrodyn s chutí tropického ovoce. Výhodou všech „šumáků“ Revital je obsah vlákniny (inulinu), která má příznivé účinky na trávení.

Pokud byste stáli o pravidelný příjem většího množství minerálních látek v jednom doplňku, sáhnout můžete po šumivých tabletách Revital Multi forte, které obsahují hned 13 minerálií – kromě zmiňovaného hořčíku, vápníku a železa také fosfor, měď, zinek, mangan, jod, draslík, chlor, chrom, molybden a selen. A k tomu i desítku vitaminů.

Šumivé vitaminy

Když se zaměříme na vitaminy, i ty samozřejmě můžete pravidelně doplňovat pomocí šumivých tablet. Buď ve zmiňované komplexním doplňku Revital Multi forte, nebo v Revital Multi, který neobsahuje minerální látky a soustředí se jen na vitaminy – B, C a E. Jde mimochodem o vůbec první doplněk stravy uvedený v roce 1990 na trh VITARem, dnes už tradičním českým výrobcem vitaminových doplňků. Na této dlouhé tradici je vidět, že šumivé vitaminy se těší oblibě už dlouhé roky a také že VITAR patří mezi zkušené producenty této formy doplňků.

V jeho portfoliu samozřejmě najdete i „krále vitaminů“ – vitamin C. Ten můžete doplňovat v dávce 500 nebo 1000 mg a vybírat při tom z příchutí lesní jahoda (Revital Vitamin C 500 mg), citron (Revital Vitamin C 1000 mg) nebo pomeranč (oba druhy).

Revital šumivé vitaminy koupíte v lékárnách nebo na e-shopu www.nasevitaminy.cz, kde platí celý březen 20% sleva.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem