Tišnovská 50 uzavřela letošní Pohár zdraví, přišlo téměř 800 lidí

19. 10. 2017

Za krásného počasí a s velkou účastí se odehrála poslední akce Poháru zdraví, Tišnovská 50. Seriál turistických pochodů pro zdravou rodinu tak napsal příjemnou tečku za svým prvním ročníkem v místě, které je přímo spojené s VITARem, hlavním partnerem a organizátorem Poháru zdraví. Právě v Tišnově pro vás už více než 25 let vyrábíme vitaminové doplňky.

Vést zdravější život nepomáháme jen výrobou vitaminů, minerálů a dalších doplňků stravy, ale také mnoha akcemi pro podporu zdravějšího života v rámci projektu VITAR pro zdraví. Pohár zdraví je jednou z nich a jeho cílem je motivace k pohybu. Jeho vyznavači se v Tišnově sešli na tradičním pochodu s historií sahající do roku 1970. Letos se tak uskutečnil již 47. ročník, který nabídl sedm tras pro pěší a dvě pro cyklisty. Celkem se jich zúčastnilo rekordních 771 lidí, kteří si mohli užít pohybu, krásného babího léta a hezké přírody v okolí Tišnova.

Energii, občerstvení a vitaminy mohli všichni účastníci načerpat u stánku VITARu, kde byl k dispozici Energit Hroznový cukr, MaxiVita Proteinové tyčinky, nápoj s vitaminy OvoCé nebo oblíbená dětská pitíčka Capri-Sonne. Všichni se pak mohli zapojit do soutěže o vitaminový balíček v hodnotě 500 Kč poskládaný podle věku výherců. Jejich jména budou oznámena po závěrečném losování v listopadu.

Fotogalerie z Tišnovské 50, poslední akce Poháru zdraví:

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem