Užijte si vánoční svátky a závěr roku s Vyprošťovákem – pomůže vám!

17. 12. 2020

Konec roku se nese ve znamení Vánoc, svátků a novoročních oslav. To všechno s sebou přináší i zvýšenou konzumaci jídla a alkoholu. Proto by ve vaší výbavě neměl chybět Vyprošťovák od VITARu – pomocník právě ve chvílích po nadměrné konzumaci jídla a pití. S čím a jak pomáhá?

VyprostovakPo nadměrné konzumaci těžce stravitelného jídla, alkoholu nebo kávy může dojít ke zvýšené produkci žaludečních kyselin. To se často projeví pocitem plnosti či tlaku v žaludku. Vyprošťovák obsahuje hydrogenuhličitnan sodný, který má schopnost neutralizovat kyseliny, a proto se doporučuje užívat právě při zmíněných problémech se zažíváním.

Vyprošťovák tak pomáhá při trávení těžko stravitelných jídel, snižuje kyselost žaludečních šťáv a doplňuje tekutiny.

Vyprošťovák seženete ve formě šumivých tablet nebo v prášku:

  • Vyprošťovák Active - šumivé tablety obsahující i vitamin C, který pozitivně ovlivňuje trávení, imunitu a energetický metabolizmus. Má lehkou a osvěžující příchuť citronu.
  • Vyprošťovák Forte - mimo ověřenou kombinaci jedlé sody a kyseliny vinné obsahuje také vitaminy C a E, komplex vitaminů B a minerální látky. Díky svému složení mírní příznaky kocoviny a dodá tělu potřebné látky, které po náročné noci organizmu chybí. Má navíc příjemnou a osvěžující chuť citronu a grepu.

Vyprošťovák koupíte v obchodech, drogeriích nebo lékárnách. Seženete ho samozřejmě i na našem e-shopu www.nasevitaminy.cz.

Užijte si konec roku v klidu a pohodě!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem