VITAR Pohár zdraví má za sebou první dvě akce, přišlo přes 1100 lidí

7. 5. 2022

V dubnu odstartoval další ročník VITAR Poháru zdraví – seriálu plného pohybu pro zdravou rodinu. První akcí byl turistický pochod nedaleko výrobního závodu VITARu, Za krásami okolí Nedvědice. Druhou pak charitativní sportovně-osvětová akce Proběhni.se v Praze. I v květnu se můžete hýbat s námi, na programu jsou další dvě akce.

První podnik letošního VITAR Poháru zdraví přilákal přes 700 účastníků, kteří se vydali na pochod Za krásami okolí Nedvědice. Všichni si mohli na cestu vzít oblíbený Capri-Sun vyráběný nedaleko v našem tišnovském závodě, nebo ochutnat některé z vitaminů VITARu. Třeba legendární Energit, Maxi Vita Horké nápoje nebo pohodlné doplňky stravy ve formě stick packů značek Maxi Vita a Vitar. Na ochutnání byl i vitaminový nápoj OvoCé a šumivé vitaminy.

Pohár zdravíDalší zastávkou seriálu byla pražská akce Proběhni.se, která je nejen o běhání, ale také o vzdělávání, vyšetřování a pomoci. Jde o osvětovou a charitativní akci, jejíž výtěžek míří na nadační fond České srdce, který pomáhá v rozvojových zemích i v Česku – podporou mladých kardiologů a studentů medicíny v jejich klinickém a vědeckém rozvoji. Přímo na místě tak bylo možné krom ochutnávky vitaminů VITARu podstoupit také vyšetření a dozvědět se zajímavé informace. Na start běžeckých závodů se pak postavilo přes 400 účastníků.

VITAR Pohár zdraví pokračuje dvěma květnovými akcemi. Kdo chce vyrazit za turistikou v květnu, má příležitost v rámci našeho seriálu na dvou místech – 14. 5. proběhne Bouzovská 50 a 28. 5. pak Borovská 50 s oblíbeným Pohádkovým lesem se stanovišti pro děti. Ani na jedné akci nebude samozřejmě chybět stánek VITARu s vitaminy a energií pro všechny účastníky.

Aktuální program VITAR Poháru zdraví najdete zde.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem