Vrcholí hokejový Capri-Sun CUP – seriál turnajů podle dětských představ

24. 2. 2022

Zbývá odehrát poslední dva turnaje, aby byl letošní ročník hokejového Capri-Sun Cupu kompletní. Celkem čítá 10 turnajů, ve kterých se nehraje pro výsledky, ale především po radost – z hokeje a pohybu. A kde je radost a zábava, tam nemůže chybět náš Capri-Sun!

Pokud chcete Capri-Sun Cup vidět na vlastní oči, máte ještě dvě možnosti – 13. března a 16. dubna se hraje ve Zlíně, kde proběhla většina jeho letošních turnajů. „Je to dané covidem, některé dopředu nasmlouvané akce bohužel padly. Ve Zlíně jsme navíc s tamním hokejovým klubem uzavřeli dohodu o spolupráci do roku 2025, jejich děti s námi jezdí i na turnaje mimo Zlín. Je to moc fajn spojení!“ těší Leoše Pavlůska z organizátorského týmu.

Letošní sezona Capri-Sun Cupu čítá celkem 10 hokejových turnajů v 5 městech s účastí 17 týmů a 800 hráčů. Těm kromě úžasných zážitků dělá radost i maskot Sunny a samozřejmě oblíbená pitíčka Capri-Sun, kterých se na turnajích rozdá 8 tisíc. „Za spolupráci se značkou Capri-Sun jsme moc rádi, s nimi jsme projekt před lety rozjížděli.“

Capri-Sun, vyráběný v Tišnově u Brna společností VITAR, nechybí tam, kde je radost a zábava, takže spolupráce na projektu dětských sportovních turnajů byla od začátku jasná. „Snažíme se být v terénu mezi lidmi a Capri-Sun Cup má navíc výbornou úroveň a za ty roky i skvělé renomé. Tahle spolupráce nás moc baví a dává nám velký smysl, protože mimo jiné motivuje děti ke sportu a pohybu,“ říká produktový manažer značky Ondřej Krhánek.

Capri-Sun Cup

Capri-Sun Cup

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem