Stáhněte si náš eBook o přínosech rostlin a bylin

9. 2. 2023

Načerpejte informace o zástupcích rostlinné říše, kteří mají pozitivní vliv na lidský organizmus. V našem eBooku vám povíme, s čím pomohou rostlinné a bylinné extrakty, kde je hledat i jaké zajímavosti se k nim vážou. Publikace nabízí povídání o 11 bylinách, keřích či stromech, z nichž využíváme kořeny, listy, květy i semena.

Stromy, keře, byliny a další zástupce světa rostlin po tisíciletí využíváme jako přírodní zdroj důležitých látek pro organizmus člověka. Nám jsou asi nejbližší nejrůznější bylinky a pozitivní je, že jejich znalosti a víra v sílu přírody přetrvávají. I v dnešní hektické době tak můžeme čerpat z moudrosti našich předků a využívat darů přírody.

Nemusíme vůbec chodit daleko – šípek, echinaceu nebo rakytník vídáme u lesních a polních cest nebo na našich zahradách. Bylinky pěstuje alespoň v malém kde kdo. Pro některé užitečné rostliny to sice máme daleko – třeba acerole se daří v tropických a subtropických oblastech – ale přesto si jejich přínosu pro naše zdraví můžeme užívat každý den. Třeba díky doplňkům stravy, které mohou obsahovat právě důležité rostlinné extrakty.

V našem eBooku bychom vám chtěli tyto užitečné rostliny představit a šířit tak dál i povědomí o jejich přínosech. Protože z našeho pohledu jde o pomocníky, na které bychom neměli zapomínat a jejichž benefitů bychom měli i dnes hojně využívat. Tak abychom mohli vést zdravější život.

Stáhněte si náš eBook - stačí zadat e-mail níže.

eBook zasíláme ZDARMA pouze registrovaným členům VITAR klubu. Vyplněním svého e-mailu tak souhlasíte s registrací do VITAR klubu, pokud ještě členy nejste. Po zadání e-mailu vám eBook přijde elektronicky a můžete si ho i prolistovat přímo na našem webu - zobrazí se odkaz.

Ukázka z eBooku:

Acerola

echinacea

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem