Zahřeje, zachutná, pomůže. Co to je? Maxi Vita Horký nápoj!

20. 2. 2024

Náš organizmus je během chladných dnů méně odolný a potřebuje trochu hýčkat. Dopřejte mu, co si žádá a co vám navíc zachutná: Maxi Vita Horké nápoje s obsahem vitaminu C, zinku a rostlinných extraktů.

Pokud si nedovedete představit zimní období bez teplého nápoje, který krásně zahřeje, pak přemýšlejte i o tom, co dalšího vám může přinést. Vedle skvělé chuti jsou to zdraví prospěšné látky, které pocházejí například z bylinek nebo ovoce. My doporučujeme Maxi Vita Horké nápoje obsahující rostlinné extrakty, vitaminy i minerální látky.

Někdo to rád horké. A zdravé

Oblíbené Horké nápoje patří do rostlinné řady Maxi Vita Herbal. Zahřejí a dodají tělu vitamin C a zinek – látky, které podporují imunitu a chrání organizmus před oxidačním stresem, tedy škodlivému působení volných radikálů. Každý ze tří druhů pak obsahuje také specifické rostlinné extrakty, které dokážou pomoci:

  • Maxi Vita Horký nápoj Echinacea - extrakty z echinacey a aceroly mají příznivý vliv na horní cesty dýchací.
  • Maxi Vita Horký nápoj Zázvor - extrakty ze zázvoru a rakytníku jsou v tradiční medicíně často používány jako přírodní podpůrný prostředek ke zvýšení odolnosti organizmu.
  • Maxi Vita Horký nápoj Brusinka - brusinky mají příznivý vliv na močové cesty, mohou pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím.

Doplňky stravy Maxi Vita seženete v obchodech a drogeriích nebo na e-shopu www.nasevitaminy.cz.

MaxiVita Horké nápoje

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem