Známe VITAR novinku roku 2017!

9. 3. 2018

Vítězem ankety o novinku loňského roku z dílny VITARu se stal doplněk stravy Revital Vitamin C + zinek s příchutí winterdream. O pořadí na druhém a třetím místě pak rozhodoval rozdíl pouhého jednoho hlasu, který dělil doplňky stravy Revitalon Forte v dárkovém balení s náhrdelníkem a nový Energit Multivitamin s rakytníkem.

O titul novinky roku 2017 usilovalo celkem 14 produktů VITARu uvedených na trh v loňském roce. Ať už v obchodech a drogeriích, nebo v lékárnách. Mezi novinkami figurovaly doplňky stravy, sladidla, nápoj Capri-Sun nebo repelent a gel po bodnutí. Nejvíce hlasů ve veřejné anketě na Facebooku nasbíral Revital Vitamin C + zinek s chutí horkého punče a vábivou vůni jablek a skořice (winterdream).

Představujeme vítězné VITAR novinky roku 2017:

VITAR novinka roku 2017

Revital Vitamin C + zinek, limitovaná edice s příchutí winterdream 

Nové šumivé tablety Revital Vitamin C + zinek nabídly pro podzimní a zimní období chuť horkého punče a vábivou vůni jablek a skořice. Speciální edice obsahuje 20 šumivých tablet a 30 tablet rozpustných v ústech, pro které je společný obsah vitaminu C a zinku, dvou pomocníků pro podporu imunity. Šumivé tablety umožňují přípravu horkého nebo studeného nápoje.

Revitalon Forte s náhrdelníkem

Revitalon Forte, komplexní doplněk stravy pro krásné a silné vlasy, nabídl v loňském roce nový dárek – luxusní náhrdelník z chirurgické oceli. Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organismu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů. Inovované a silnější složení navíc umožňuje užívání pouze jedné kapsle denně.

Energit Multivitamin + rakytník

I tradiční značka vitaminových a energetických tablet v legendárních plechových krabičkách se dočkala v roce 2017 novinky, a to inovovaného složení u multivitaminového Energitu. Každá tableta se skvělou pomerančovou příchutí obsahuje 8 vitaminů pro celkové posílení organizmu a k tomu přírodní extrakt z rakytníku pro posílení imunity.

 

Kompletní pořadí ankety o VITAR novinku roku 2017:

1. Revital Vitamin C + zinek (winterdream)
2. Revitalon Forte s novým dárkem = náhrdelník
3. Energit Multivitamin + rakytník
4. Revitalon Vlasový stimulátor v nové krabičce
5. The Simpsons se svítící tkaničkou
6. Capri-Sun Mango + maracuja (0,33 l)
7. MaxiVita Železo + kyselina listová + vitamin C
8. Revital C vitamin (2+1 zdarma)
9. Irbis Stévie
10. – 11. MaxiVita Herbal Bylinný sirup Zdravé oči
10. – 11. Predator Repelent 90 ml
12. Predator Gel po bodnutí
13. eMVe Beta-karoten
14. Irbis Sacharin

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem