Capri-Sun CUP udělal radost 800 dětem po celém Česku

4. 4. 2019

Třetí ročník, rekordní počet turnajů a moře dětské radosti. Capri-Sun Cup už je pojem, který velmi dobře znají malí hokejisté po celé republice a patřičně si ho užívají. Především díky filozofii organizátorů, kteří chystají turnaje podle dětských představ. Komu by do nich nepatřila také oblíbená pitíčka Capri-Sun? Ta jsou s projektem spjatá od jeho začátku, stejně jako podpora VITARu, kde se známé nápoje vyrábí.

Jedenáct hokejových turnajů si v letošní sezoně zahrálo 800 dětí. Ve Zlíně, Říčanech, Chrudimi, Liberci nebo Jihlavě. Organizátoři tak dokázali hned o pět akcí navýšit počet turnajů z loňska a dostat na ně malé hokejisty s těch největších klubů – pražské Sparty, brněnské Komety, Liberce, Pardubic, Hradce Králové, Chomutova, Olomouce, Litvínova, Jihlavy a samozřejmě Zlína. Tam se konalo hned pět turnajů a se zlínským hokejem je celý projekt také spjatý, stejně jako s VITARem, který ve Zlíně sídlí.

Dětská radost a spokojenost rodičů

Capri-Sun Cup

Není tedy divu, že letošní ročník Capri-Sun Cupu hodnotí organizátoři z PH Hockey Agency velmi pozitivně. „Účast mnoha klubů nás moc těší. Po každém turnaji dostáváme do mailu fotky dětí, které spí s naší medailí nebo se pak fotí v obchodě s Capri-Suny. Rodiče nám dávali svou spokojenost najevo hlavně na turnajích, když viděli, že pořádáme turnaje podle dětských představ. Také u videoklipů z akcí máme na Facebooku krásné komentáře, což nám samozřejmě dělá radost,“ těší vedoucího projektu Tomáše Pavlůska.

Na Capri-Sun Cupu se nehraje na výsledky, ale pro radost. Hokejový program tak zpestřuje hudba i moderátor nebo nejrůznější ocenění pro malé hráče. „Největší radost nám udělala reakce dětí, které v rámci turnajů získaly cenu za nejsympatičtějšího hráče ve formě naší oranžové skřítkovské čepičky s logem projektu. Zájem o ní byl obrovský! Stejně jako o pitíčka Capri-Sun, která dětem rozdáváme. Oni na to úplně čekají!“ směje se Tomáš Pavlůsek.

I když hokejová sezona Capri-Sun Cupu v březnu skončila, také na jaře a v létě se pod hlavičkou projektu chystají sportovní akce pro děti plné radosti. Třeba turnaje v in-line hokeji nebo hokejový camp v srpnu, který nese název „Prázdniny s Capri-Sun CUPem.“

Pokud chcete sledovat dění kolem Capri-Sun CUPu, nezapomeňte se přidat mezi jeho fanoušky na Facebooku.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem