Dvěma akcemi pokračuje v září Pohár zdraví

4. 9. 2018

Seriál turistických pochodů pro zdravou rodinu nabídne po prázdninové pauze další akce. V září proběhne dětská Pohádková Třebíč i tradiční mezinárodní pochod Jede Kudrna okolo Brna. Přijďte a udělejte něco pro své zdraví! Navíc se můžete zapojit do soutěže o vitaminový balíček na míru…

Na obou akcích bude stánek VITARu nabízející energii, občerstvení, vitaminy a minerální látky pro zdravější život. Tak jako v loňském roce, kdy se Pohár zdraví konal poprvé a zavítal i na tyto dvě zářijové akce.

Pohádková Třebíč se uskuteční v pátek 21. září a opět nabídne na krátkém okruhu několik zastavení s pohádkovými bytostmi, na kterých děti plní nejrůznější úkoly.

Jede Kudrna okolo Brna proběhne v sobotu 29. září (POZOR, změna termínu!!!) a i letos na něm bude slyšet mnoho cizích jazyků. Jedná se totiž o jedno z největších mezinárodních turistických setkání u nás.

Těšit se můžete i na možnost soutěžit o vitaminový balíček od VITARu v hodnotě 500 Kč. Do soutěže se snadno zapojíte vyplněním formuláře na stánku VITARu přímo na místě.

Na loňské fotky z obou akcí se můžete podívat zde, v kalendáři Poháru zdraví si pak můžete vybrat i některou z dalších plánovaných akcí. Přijďte udělat něco pro své zdraví, pojďte se hýbat s námi a vést zdravější život!

Podrobnosti najdete na www.poharzdravi.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem